0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Bordtennisbolde fra GEWO. ITTF godkendte.

Bordtennisbolde er ikke bare bolde

Vælg de rigtige bordtennisbolde til dit spil

Vælg dine bordtennisbolde

Tilbud

GEWO Bordtennisbold Double Star SLP40+ 72 stk hvid

Træningsbold med uovertruffen ydelsen i forhold til...
285,00 kr.
Tilbud

GEWO Bordtennisbolde Select Pro 40+ ***- 72 stk - hvid

Denne bold med sømme giver ensartet boldspring...
522,50 kr.
Tilbud

GEWO bordtennisbolde, Ultra SLP 40+ *** 72 stk, hvid

Premium turneringsbold i super kvalitet.
635,00 kr.

Om bordtennisbolde

Bordtennis er sjovt og spændende – og det kræver både teknik, fart og præcision. For at få det bedste ud af dit spil, skal du vælge de rigtige bordtennisbolde.

Bordtennisbolde er lavet af plastik, men de varierer en smule i størrelse, vægt, hårdhed, rundhed og kvalitet. Det har betydning for, hvordan boldene opfører sig, når de rammer bordet, battet eller nettet.

Størrelse
Bordtennisbolde skal have en diameter på 40 mm ifølge ITTF’s regler. Det er den standardstørrelse, der bruge i all officielle turneringer både i Danmark og i udlandet. Hvis du spiller seriøst, og går op i din træning, skal du derfor vælge en boldkvalitet, hvor du kan regne med at alle bolde er lige store.
Vægt
Bordtennisbolde skal have en vægt på 2,7 gram.
Kvalitet
Bordtennisbolde kan have ret forskellig kvalitet. Som oftest følges kvaliteten ad med prisen.

Kampbolde

Kampbolde er bordtennisbolde, som er designet til at spille kampe og turneringer på et højt niveau. De er af den højeste kvalitet, og det symboliseres med 3 stjerne på bolden. De er lavet af plastik, har en diameter på præcis 40 mm og en vægt på 2,7 gram. De er hårde, runde og ensartede og giver det optimale spil med høj fart og præcision og kontrol. Kampbolde er dyreste men også de bedste bolde.

Træningsbolde

Træningsbolde er bordtennisbolde, som er designet til at du kan træne og forbedre dit spil. De har en god kvalitet og lever op til standardstørrelse, vægt, hårdhed, rundhed og ensartethed, men de er ikke helt så perfekte som kampbolde. Spillet med træningsbolde fungerer helt fint, og der er stadig god fart, præcision og kontrol, men der kan forekomme små variationer. Kampbolde er billigere en kampbolde.

Bordtennisbolde til hobbybrug

Bordtennisbolde til hobbybrug er designet til at spille for sjov og for hyggens skyld. Her er der tale om en lav kvalitet. De er lavet af plastik og størrelse samt vægt er for det meste nogenlunde i orden, men der er bløde ujævne, og ikke ensartede. De har også lettere ved at gå i stykker, men det er et kompromis, som mange godt kan leve med til hobbybrug.