Om VoresBordtennis.dk

Meningen med Vores Bordtennis er at give de danske bordtennisentusiaster ét sted at følge med i, hvad der sker på tværs af de danske klubber, forbund og bordtennisprofiler med udgangspunkt i disses egne artikler fra facebook, instagram m.m.

Mange klubber og profiler gør et fremragende stykke arbejde med at skrive interessante og aktuelle nyheder – og det er her vi for alvor rammer bredt – nemlig både elite, bredde, ungdom, senior og 60+.

VoresBordtennis.dk samles disse nyheder automatisk, og de inddeles i kategorier som “Klubnyt”, “Forbundsnyt”, “BordtennisLigaen”, “Stævneinvitationer”, “E-bordtennis” osv, så du kan vælge at læse lige præcis det, du er mest interesseret i – eller blot bruge den samlede oversigt, hvor nyhederne automatisk tikker ind i kronologisk rækkefølge.

Af og til publiceres også egenproducerede artikler på VoresBordtennis. Det kan være artikler med om danske spilleres bedrifter i internationale turneringer, eller guides til bordtennisklubber, der ønsker at lave hjemmeside, streame bordtenniskampe, hjælp til medlemssystemer o.lign. Det kan også være facts-artikler om ”her er målene på et bordtennisbord”, ”Så mange kampe spilles lige nu” osv.

Voresbordtennis.dk har indhentet tilladelse hos klubber, forbund og profiler til at videregive deres nyheder. Hvis du og din klub ønsker at være med på sitet, så send en mail til 2rsten@gmail.com.

Mange hilsner
Torsten Olav Sejr Hansen
VoresBordtennis.dk

Indkøbskurv