Tilbud!
, , ,

GEWO Belægning – Nexxus EL Pro 45 SuperSelect

Original price was: 468,00 kr..Current price is: 348,00 kr..

+ fragt (gratis ved ordrer over 699 kr.)

Ideel til varierede angrebsstile, der er afhængige af topspin-varianter fra enhver position

Varenummer (SKU): 10564 Kategorier: , , ,
Sikker handel, når du kommer til kassen

GEWO Nexxus SuperSelect – Pro Player belægninger opfylder selv de højeste krav. På grund af den meget komplekse produktionsproces var disse belægninger kun tilgængelige for GEWOs topkontraktspillere indtil nu!

SuperSelect står for omhyggeligt udvalgt behandlingskvalitet, pålidelige spilleegenskaber og karakteristika og langtidsholdbare speed- og spin-ratings. En særlig limnings- og produktionsmetode sikrer, at GEWO’s SuperSelect-belægninger opfylder de høje krav fra professionelle spillere som Quadri Aruna (rangeret i top 15 i verden) og Alvaro Robles, runner-up verdensmester i herredouble. Spillere, der kan håndtere hastigheden og den fremragende energioverførsel, vil nyde dette nye angrebsvåben, som ikke lader noget tilbage at ønske. Højhastigheds, skrufyldt angreb og modangreb vil komme let og næsten uden anstrengelse takket være de to teknologiinnovationer Super Select Transmission Tec (SSTT) og Optimized Trajectory Tec (OTT), som danner grundlaget for GEWOs nye offensive mesterværker. GEWOs nye ProPlayer high-end niveau. En avanceret bordtennis belægning til spillere på vej til toppen!

GEWO Nexxus EL Pro 45 SuperSelect
Præcision til det yderste med hvert slag – den ultimative spin-maskine. Mellemvarianten af Nexxus SuperSelect-serien tilbyder ikke kun høj speed, katapult og fremragende spin-ratings, men den er også sjov at spille med. Takket være kombinationen af vores SSTT- og OTT-teknologier tillader den elastiske svamp, at bolden synker ned i gummiet, hvilket øger boldens kontakttid og giver fremragende kontrol ved stadig høje hastigheder. En perfekt symbiose af præstation, spin og kontrol vil give dig den selvtillid, du behøver for at sætte din modstander under pres med dit varierede topskruede bordtennisspil.

Spillertype/funktioner:

  • Ideel til variable angrebsstile, der er afhængige af topspin-varianter fra enhver position
  • Maksimal katapult, spin og ultimativ hastighed for en gummi i det mellemstore svampesegment
  • Spin-orienterede all-round/off-spillere, der stiller høje krav til præstation, lyd og sjov

Optimized Trajectory Tec (OTT)
De nye GEWO Nexxus SuperSelect belægninger er designet til at opfylde selv de højeste krav til acceleration og stabilitet. Målet var at udvikle en mere kompakt svamptekstur, der gør gummiet mere dynamisk og elastisk uden at øge dets vægt. Den nye Optimized Trajectory Tec (OTT) er det innovative resultat af denne udvikling. Mere elastiske luftceller i svampen (SuperSelect Sponge Cells) giver en fleksibel og dynamisk fornemmelse trods hårdheden, og nedsætter samtidig gummiets vægt. Som et resultat opnås derved en højere tæthed i svampen, hvilket ikke kun giver mere spin og dynamik, men også giver en længere boldbane. Optimized Trajectory Tec (OTT) er nøglen til state-of-the-art, højtydende bordtennis i kombination med hårde og dynamiske svampe.

Super Select Transmission Tec (SSTT)
Vores helt nye Super Select Transmission Tec-system (SSTT) står for optimal overførsel af spin og hastighed til bolden. De nye overfladeegenskaber muliggør let blokering og modangreb af spinfyldte topspins med en flad boldbane, der undgår uprovokerede fejl. Takket være den specielle gummiblanding, som garanterer en længere opholdstid for bolden, er dine egne topspin-angreb stadig lette at sætte i gang og vil udgøre en hård udfordring for mange af dine modstandere.

DGC40+ 2.0
DGC40+ 2.0 står for ensartet, pålidelig kobling ved boldkontakt, og den gribende overflade forhindrer “glidning” af bolden. Introduktionen af den seneste boldgeneration (f.eks. GEWO Select Pro 40+ ***) krævede en videreudvikling og tilpasning af gummitopsheets, hvilket resulterede i DGC40+ “Dynamic-Grip-Concept” 2.0. Det øverste lag er specielt udviklet til og tilpasset kravene fra de seneste boldgenerationer. Det gælder om at følge med!

Elastisk gummi
EL-gummiet (elastisk gummi) giver på trods af sin kompakthed fantastisk boldkontakt feedback og en unik føling. Alle belægninger i denne serie er lavet til spin. Knopperne i gummiet er anbragt med mindre afstand fra hinanden, og de er lidt tykkere end i EL-gummi. Når det kommer til at generere spin, udfolder DGC40+ 2.0-topsheet’et sin sande styrke (meget pålidelig kobling og maksimalt spin), da det giver et lidt større kontaktareal ved boldkontakt. Nyd en ny oplevelse!

Kategori

Knopperne ind

Karakteristika

OF/OF-

Svampens hårdhed

Medium

Speed

128

Kontrol

95

Spin

124

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
GEWO Belægning – Nexxus EL Pro 45 SuperSelectGEWO Belægning – Nexxus EL Pro 45 SuperSelect
Original price was: 468,00 kr..Current price is: 348,00 kr..Vælg muligheder