Tilbud!
, , ,

GEWO belægning – Nexxus EL Pro 50 SuperSelect

Original price was: 468,00 kr..Current price is: 348,00 kr..

+ fragt (gratis ved ordrer over 699 kr.)

Tidligere forbeholdt GEWO’s top kontraktspillere. Nu kan du også få fat i den.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Sikker handel, når du kommer til kassen

GEWO Nexxus SuperSelect – Pro Player belægninger opfylder selv de højeste krav. På grund af den meget komplekse produktionsproces var disse belægninger kun tilgængelige for GEWOs topkontraktspillere indtil nu!

Denne belægning er lanceret af GEWO i foråret 2023.

SuperSelect står for omhyggeligt udvalgt behandlingskvalitet, pålidelige spilleegenskaber og karakteristika og langtidsholdbare speed- og spin-ratings. En særlig limnings- og produktionsmetode sikrer, at GEWO’s SuperSelect-belægninger opfylder de høje krav fra professionelle spillere som Quadri Aruna (rangeret i top 15 i verden) og Alvaro Robles, runner-up verdensmester i herredouble. Spillere, der kan håndtere hastigheden og den fremragende energioverførsel, vil nyde dette nye angrebsvåben, som ikke lader noget tilbage at ønske. Højhastigheds, skrufyldt angreb og modangreb vil komme let og næsten uden anstrengelse takket være de to teknologiinnovationer Super Select Transmission Tec (SSTT) og Optimized Trajectory Tec (OTT), som danner grundlaget for GEWOs nye offensive mesterværker. GEWOs nye ProPlayer high-end niveau. En avanceret bordtennis belægning til spillere på vej til toppen!

GEWO Nexxus EL Pro 50 SuperSelect

Parat? Start? Serv! 50°-versionen er til kompromisløs power-bordtennis. En OFF-kraftpakke til bordtennisspillere, der leder efter en hård belægning med ultimative spin- og hastighedsratings. Takket være de indbyggede SST- og OTT-teknologinyskabelser er GEWO Nexxus EL Pro 50 SuperSelect direkte, præcis og meget lineær. Det specielle topsheet og svamplimningssystem vil give dig al den variation, du har brug for til kontrolleret kraftspil. Hårdt, men stadig fleksibelt nok til at du bevarer kontrollen. Finjustering, når det er allerbedst – for en perfekt balance mellem det lette, præcise touch og masser af kraft.

Spillertype/funktioner:

For angrebsspillere, der stadig ønsker at angribe med tilstrækkelig variation med en hård belægning.
Maksimal katapulteffekt, spin og højeste speed værdier med dette hårde gummi.
Offensiv kraft og dynamik til bordtennis på pro-spillerniveau

Optimized Trajectory Tec (OTT)
De nye GEWO Nexxus SuperSelect belægninger er designet til at opfylde selv de højeste krav til acceleration og stabilitet. Målet var at udvikle en mere kompakt svamptekstur, der gør gummiet mere dynamisk og elastisk uden at øge dets vægt. Den nye Optimized Trajectory Tec (OTT) er det innovative resultat af denne udvikling. Mere elastiske luftceller i svampen (SuperSelect Sponge Cells) giver en fleksibel og dynamisk fornemmelse trods hårdheden, og nedsætter samtidig gummiets vægt. Som et resultat opnås derved en højere tæthed i svampen, hvilket ikke kun giver mere spin og dynamik, men også giver en længere boldbane. Optimized Trajectory Tec (OTT) er nøglen til state-of-the-art, højtydende bordtennis i kombination med hårde og dynamiske svampe.

Super Select Transmission Tec (SSTT)
Vores helt nye Super Select Transmission Tec-system (SSTT) står for optimal overførsel af spin og hastighed til bolden. De nye overfladeegenskaber muliggør let blokering og modangreb af spinfyldte topspins med en flad boldbane, der undgår uprovokerede fejl. Takket være den specielle gummiblanding, som garanterer en længere opholdstid for bolden, er dine egne topspin-angreb stadig lette at sætte i gang og vil udgøre en hård udfordring for mange af dine modstandere.

DGC40+ 2.0
DGC40+ 2.0 står for ensartet, pålidelig kobling ved boldkontakt, og den gribende overflade forhindrer “glidning” af bolden. Introduktionen af den seneste boldgeneration (f.eks. GEWO Select Pro 40+ ***) krævede en videreudvikling og tilpasning af gummitopsheets, hvilket resulterede i DGC40+ “Dynamic-Grip-Concept” 2.0. Det øverste lag er specielt udviklet til og tilpasset kravene fra de seneste boldgenerationer. Det gælder om at følge med!

Elastisk gummi
EL-gummiet (elastisk gummi) giver på trods af sin kompakthed fantastisk boldkontakt feedback og en unik føling. Alle belægninger i denne serie er lavet til spin. Knopperne i gummiet er anbragt med mindre afstand fra hinanden, og de er lidt tykkere end i EL-gummi. Når det kommer til at generere spin, udfolder DGC40+ 2.0-topsheet’et sin sande styrke (meget pålidelig kobling og maksimalt spin), da det giver et lidt større kontaktareal ved boldkontakt. Nyd en ny oplevelse!

Vægt 0,105 kg
Kategori

Knopperne ind

Karakteristika

OF++

Svampens hårdhed

Hård

Speed

137

Kontrol

83

Spin

126

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
GEWO belægning – Nexxus EL Pro 50 SuperSelectGEWO belægning – Nexxus EL Pro 50 SuperSelect
Original price was: 468,00 kr..Current price is: 348,00 kr..Vælg muligheder