, , , ,

GEWO Belægning – Elaxxon eFT 45.0

312,50 kr.

+ fragt (gratis ved ordrer over 699 kr.)

Ideel til spillere, der søger en moderat og ikke for hård offensiv belægning, der effektivt understøtter alle slag i spillerens repertoire.

Varenummer (SKU): 11374 Kategorier: , , , ,
Sikker handel, når du kommer til kassen

GEWO Elaxxon eFT – ECO GRIP FOR YOUR MATCH

NYHED SOMMEREN 2024!

Den globalt succesrige introduktion af NEAS-svampe (New Efficiency Active System), kombineret med den gennemprøvede eTec (Eco Boost) teknologi, har gjort GEWO Neoflexx-serien til en absolut bestseller i kategorien af alsidige, let-at-spille belægninger der ikke er for hurtige. Den overvældende positive tilbagemelding gav GEWO blod på tanden til at udvikle en ny generation af belægninger, der tilbyder endnu højere hastigheds- og spinværdier uden at negligere fokus på let spil og kontrollerbarhed. Især yngre spillere eller dem, der ønsker lidt mere fart og variation uden at ofre for meget kontrol, vil nyde de nye GEWO Elaxxon eFT-varianter.

GEWO Elaxxon eFT 45.0

Den lidt blødere version af GEWO Elaxxon eFT-svampen giver en behagelig og fleksibel følelse, hvilket sikrer, at du har den nødvendige respons i hver duel. Den moderate hastighed giver dig selvtillid til at stråle både i passive og aktive situationer. Finjusteringen af den mellemstore svamp med en hårdhed på 45° med det fleksible topgummi gør det muligt for offensive allroundspillere og ambitiøse unge spillere at udnytte deres potentiale fuldt ud.

Spillertype / Spillefunktioner:

eGrip giver øgede spin- og kontrolværdier uden overdreven modtagelighed for spin.
Med svampeversionen med en hårdhed på 45° får du en endnu bedre kombi af allround og offensive muligheder, mens den behagelige og fleksible spillefornemmelse bevares.
Ideel til spillere, der søger en moderat og ikke for hård offensiv belægning, der effektivt understøtter alle slag i spillerens repertoire.

NEAS (New Efficiency Active System)

“eco(nomic) boost for your match” var helt klart kernen i denne gummiserie. Midtpunktet i denne generation var den perfekte kombination af en fleksibel-dynamisk svamp med en gribende overflade og en nyligt arrangeret bumsstruktur. For de hårdere gummier (45° / 48° / 50°) var fokus på hastighed (eSpeed), uden at ofre kontrollen. For det blødere gummi (40°) var fokus på spin. eGrip / eSpeed / eSpin – optimal ydeevne i spillet.

eGrip

Den nye nøgle til succes med fart, spin og sjov! Få fordel af pålidelig boldkontakt, høj kontrol og spinværdier i enhver kampsituation, hvilket forbedrer kvaliteten og stabiliteten af alle dine slag.

DGC40+ 2.0

En nøglefaktor, der bidrog til den succesfulde lancering af GEWO-belægninger, var udviklingen af den innovative DGC40+ overfladeteknologi, som står for ensartet og pålidelig kobling ved boldkontaktpunktet. Derudover forhindrer den, takket være dens grippy overfladestruktur, bolden i at “glide”. Med introduktionen af de nyeste boldgenerationer (f.eks. GEWO Select Pro 40+ ***) varr videreudvikling og justering af overfladerne afgørende. DGC40+ “Dynamic-Grip-Concept” 2.0 blev født. Overfladen er udviklet og forfinet specifikt til kravene i den seneste boldgeneration.

Kategori

Knopperne ind

Svampens hårdhed

Medium

Speed

104

Kontrol

96

Spin

115

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
GEWO Belægning – Elaxxon eFT 45.0GEWO Belægning – Elaxxon eFT 45.0
312,50 kr.Vælg muligheder