Tilbud!
, , ,

GEWO belægning Neoflexx eFT 40

Original price was: 295,00 kr..Current price is: 223,75 kr..

+ fragt (gratis ved ordrer over 699 kr.)

All-rounderen i GEWO’s eco-boost serie

Varenummer (SKU): 8670 Kategorier: , , ,
Sikker handel, når du kommer til kassen

Allrounderen i GEWOs eco-boost-serie: GEWO Neoflexx eFT 40

For virkelig at yde dit allerbedste, skal du først finde det rigtige gummi. Heldigvis er der et enkelt valg for optimal ydeevne – GEWO Neoflexx eFT. Den nye standardpakkeløsning er den perfekte kombination af alsidighed, spilbarhed og stor fleksibilitet. Eco boost (eTec) er i fokus i denne belægningsserie. eTec garanterer præcis placering, sjov og kontrol i alle situationer
– tilgængelige varianter: eFt 48, eFT 45 og FT40. En ting vedrørende belægninger blev meget tydelig i de mange produktmøder og testserier, der involverede GEWO træner team: Det er ikke den hurtigste belægning, der gør en mester. “Så simpelt er det: For at lykkes har du bare brug for en batbelægning, du kan stole på i enhver situation for at vinde flere point end din modstander”. Denne belægningsserie giver dig alt, hvad du har brug for til et fremragende forhold mellem omkostninger og ydeevne.

Belægningen er skabt til spillere, der søger den ideelle kombination af fordelene og kontrollen ved “klassiske belægninger” og funktionerne i Tensor-baserede højtydende belægninger. Dette er præcis, hvad GEWOs eco-Boost giver: moderat hastighed til topspin-angreb, en blød og elastisk topgummiplade og stor pålidelighed og kontrol. Den bløde eSpin-teknologi fra GEWO Neoflexx eFT 40 garanterer optimal boldkontrol og længere boldkontakttid for optimal kontrol og tilgivelse. Kontrol over spillet, det er det, denne belægning er lavet til. Den har dog stadig mere end nok kraft til farlig topskrue og hårde smash.

eSpeed / eSpin-teknologi: “øko(nomisk) boost til din bordtennskamp” er mottoet for denne belægningsserie. Denne belægningsgeneration er baseret på en perfekt kombination af en nyudviklet svamp med en gribende overflade. De hårdere belægninger (45° og 48°) fokuserer på hastighed (eSpeed) – det blødere gummi (40°) på spin. eSpeed / eSpin – præstér dit bedste. GEWO Neoflexx eFT – forvent mere!
NEAS: “New Efficiency Active System” – usandsynligt nøjagtigt. Den nyudviklede NEAS-svamp sørger for tilstrækkelig fart i alle offensive slag – dog er det kontrol, som denne serie primært fokuserer på. Velegnet til spillere på alle niveauer. DGC40+: Det gennemprøvede DGC40+ “Dynamic Grip Concept” garanterer ensartet, pålidelig kontakt med bolden, når den rammer battet. Dens nye overfladetekstur forhindrer (poly)boldene i at “glide” og tabe energi, når bolden forlader gummiet. Overfladen er specielt udviklet til og tilpasset de nye krav til polyboldene.

Spillertype/karakteristika:
Fantastisk til at choppe og blokere, spin-absorberende NEAS-svamp for optimal pålidelighed og kontrol.
I dit egne angrebspil viser det klæbende DGC40+ topgummi sine styrker med høj nøjagtighed og præcision.
Perfekt belægning til “nybegyndere” i GEWO Tensor-verdenen: Til spillere i alle præstationsklasser, der sigter på at forbedre deres teknikker og færdigheder gennem hårdt arbejde understøttet af fordelene og dynamikken ved moderne belægninger.

Vægt 0,105 kg
Kategori

Knopperne ind

Karakteristika

AR+

Svampens hårdhed

Soft

Speed

93

Kontrol

100

Spin

108

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
GEWO belægning Neoflexx eFT 40GEWO belægning Neoflexx eFT 40
Original price was: 295,00 kr..Current price is: 223,75 kr..Vælg muligheder