0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Home Produkter Bordtennisbat Bordtennisbat – 3 stk – GEWO PS Blast Junior, konkav

Bordtennisbat - 3 stk - GEWO PS Blast Junior, konkav

1.120,00 kr.

Fakta

Håndtag

Konkav

OM VAREN

Klub bat: PS Blast Junior - Allround bordtennisbat i høj kvalitet med gode offensive egenskaber

Et oplagt bud på klubbat til de let-øvede ungdomsspillere

Her får du 3 bordtennisbat i én pakke. Dette bordtennisbat, der allerede er samlet og klar til at spilled er ideel til børn og unge, der ønsker at udvide deres spirende bordtennisoplevelse og stole på høj kvalitet. Den tilpassede størrelse på håndtaget og battræet sikrer en god spiloplevelse og et bedre greb.

Kontrol, hastighed og spin

Bordtennisbattet er specielt designet til børn og teenagere med et lidt mindre håndtag. Blast Junior-battet er ideelt til letøvede spillere med sikker boldkontrol og høj spilledynamik, og som derfor har brug for et bat, der giver egenskaber til spillemæssig udvikling.

CS Powerspeed belægninger

GEWO CS Powerspeed-gummi er ITTF-godkendt og giver dig sjov med sin non-slip overflade. Det klæbrige, elastiske overgummi i det ITTF-godkendte gummi har gode rotationsegenskaber for stærk skru.

Robust battræ med mindre håndtag

De speciallimede, udvalgte trælag giver battet en god hårdhed og dermed en høj grad af kontrol over spillet. Bordtennisbattes lette vægt og mindre håndtag gør det perfekt til yngre spillere. Det konkave håndtag med Sensitize-greb ligger også ekstremt godt i hånden.

Katapult effekt

Den specielle kombination af udvalgte træfinerer samt knopper i indergummi med 1,8 mm svamp gør dette bordtennisbat perfekt til et hurtigt offensivt spil med masser af skrue, men stadig med god kontrol.

Plej battet

For at battet holder længe til masser af sjov ved bordtennisbordet med tempo og skru, anbefaler vi at du rengør battet efter hver brug. Brug eventuelt vores bordtennisbat rensevæske.

  • Kontrolleret offensivt bat til hobbyspilleren, der gerne vil lidt mere
  • CS Powerspeed belægninger med 1,8 mm svamp
  • SENSITIZE greb så du har godt fat i battet
  • ITTF godkendt konkurrencebat
  • Mindre håndtag, ideelt til børn og teenagere