, ,

GEWO Belægning Nexxus EL Pro 53 Hard

427,50 kr.

+ fragt (gratis ved ordrer over 699 kr.)

Den som Alvaro Robles spiller med…

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Sikker handel, når du kommer til kassen

For at bryde reglerne skal du først mestre dem! GEWO Nexxus EL Pro 53 Hard Det bedste valg: Belægningsserien til topspillere og spillere, der nyder kompromisløs power.

Forpligtelse til løbende forbedringer, fremragende ydeevne og enestående kvalitet har altid været kerneværdier i GEWO-traditionen.

De fleste spillere har allerede med succes tilpasset sig de nye ABS-bolde og foretaget de nødvendige ændringer i deres teknikker. I begyndelsen af denne justering foretrak spillerne belægninger med ret bløde toplag (for mere boldrotation og hastighed), men nu bruger spillere på topniveau mere og flere hårde til meget hårde belægninger, som yder deres bedste i tæt på -bord powerplay.
For også at kunne tilbyde den perfekte løsning på dette niveau, gik GEWO’s designere og verdensklassespillere samt ambitiøse spillere på alle niveauer sammen i utallige testserier for at finde de perfekte belægninger, der opfylder de specifikke krav fra den enkelte spiller. Målet var at finde den ideelle kombination af maksimal hastighed, spin og følelse uden at miste det uundværlige niveau af kontrol, der kræves i bordtennis.
Med de nye Nexxus Hard belægninger mestrede GEWO denne high-wire-akt perfekt. Med Nexxus Hard-serien præsenterer vi stolt en række nye og meget interessante alternativer til alle spillere, der leder efter ekstra ydeevne.

Hurtigere og hårdere – GEWO Nexxus EL Pro 53 Hard!

Det yngste og hårdeste medlem af Nexxus-familien er også den hurtigste belægning i den globalt succesrige Nexxus-serie. For at aktivere den fulde kraft af denne belægning har spillere brug for pålidelig teknik plus hurtige og dynamiske arme. Spillere, der mestrer denne belægning, drager fordel af maksimal hastighed og endnu mere spinpotentiale. Med ABS-boldene er det blot de parametre, som er uundværlige for moderne angribende spillere. Nyd den lineære katapulteffekt af den hårde EL-svamp og maksimalt spin takket være kombinationen med DGC40+ overfladeteknologi.

Spillertype/funktioner:

  • En absolut kraftpakke til kompromisløse angreb tæt på bordet
  • Ideel til spillere, der bruger korte og hurtige armbevægelser, som har brug for maksimal hastighed til deres spil
  • For hårdtarbejdende spillere med god teknik. Maksimal kraft for perfekt acceleration af bolden
Kategori

Knopperne ind

Karakteristika

OFF++

Svampens hårdhed

Hard+

Speed

133

Kontrol

83

Spin

124

Indkøbskurv
GEWO Belægning Nexxus EL Pro 53 HardGEWO Belægning Nexxus EL Pro 53 Hard
427,50 kr.Vælg muligheder