PiMPLEPARK Battræ Emendo

248,00 kr.

Godt valg til ungdomsspillere og allround’ere

Sikker handel, når du kommer til kassen
Sammenlign

BESKRIVELSE

  • Klassisk allround battræ fra PiMPLEPARK
  • Kernefiner af Kiri; i alt 5 træfinerer
  • Udviklet til allround spillere

PiMPLEPARK imponerer med et meget gennemtænkt sortiment, hvor du finder det rigtige materiale til alle typer spillere. Alle produkter er udviklet med øje for plastikboldens egenskaber og forfølger altid målet: af spillere for spillere.

Emendo kommer fra latin og betyder forbedring. Dette battræ er det første rene all-round træ fra PiMPLEPARK. Målet med udviklingen var at udvikle et træ af høj kvalitet, der imponerer både med hensyn til spilleegenskaber og prissætning. Efter adskillige tests besluttede PiMPLEPARKs testspillere sig for en femlags finerstruktur med en Kiri-kernefiner.

Ved første øjekast kan vægten på næsten 100g virke af meget. På grund af den gode vægtfordeling er denne vægt ikke særlig mærkbar i spillet. Da Emendo er et allround battræ, som er særligt imponerende i blok- og kontraspil på grund af dens ekstraordinære spilleegenskaber, var det også et mål i udviklingsprocessen at skabe et noget tungere battræ for at forbedre feedbacken.

Det ædle design og den høje kvalitet i håndværket er overbevisende, ligesom det er tilfældet med de andre træ, der fås fra PiMPLEPARK. Især de let afrundede kanter sikrer en behagelig spilleoplevelse.

Emendo er specielt udviklet til allround-spillere og unge spillere:

Allround spillere

Klassiske allroundere, der ofte spiller med blok-, modangreb, skud og skruede bolde, vil virkelig nyde dette battræ. Træet er perfekt tilpasset plastikbolden og giver en god balance mellem fart og kontrol. Takket være den lidt højere vægt kan Emendo også bruges til at blokere og retningsplacere rigtig godt, da den giver rigtig god feedback til hånden.

unge spillere

For børn og unge i bordtennisklubber er Emendo i xxs-versionen det perfekte valg! Spilfladen er lidt mindre og håndtaget er lidt mere smalt. Dette reducerer også den samlede vægt til lige under 90g. I kombination med entry-level belægninger som fx PiMPLEPARK Bloxx giver battræet adgang til lære og udføre alle bordtennisteknikker.

Bættræets detaljer:

Vægt: ca. 100g (XXS version ca. 89g)
Længde: 15,5 cm (XXS version 15,0 cm)
Bredde: 15,2 cm (XXS version 14,5 cm)
Tykkelse: 7,1 mm
Struktur: 5 træfinerer

EGENSKABER/RATINGS

Karakteristika

All+

Finérlag

5

Vægt

ca. 100g (XXS-version ca. 89g)

MÆNGDERABAT

Opnå rabatter ved større køb. Køber du for mere end 500 kr, får du 5% rabat. Køber du for mere end 1.000 kr., får du 10% rabat. Køber du for mere end 1.500 kr., får du 15% rabat.

Rabatten gælder for bordtennisbat, belægninger, battræ, bortennistøj og -sko. Dog ikke på varer, der i forvejen er på udsalg.

Rabat til bordtennisklubber

Ovennævnte rabatter gælder ikke for udstyr til klubber såsom bordtennisborde, bordtennisnet, bander, bordtennisrobotter osv.

Er du indkøbsansvarlig i din bordtennisklub, og er nysgerrig på hvad vi kan gøre for din klub, så ring til os på tlf. 30 28 08 54 eller send en e-mail til torsten@voresbordtennis.dk.


Ordrerabatter kan tilbagekaldes eller korrigeres, hvis kunden ikke når den ordreværdi, der kræves for en ordrerabat efter en returnering! Rabatniveauer udelukker hinanden. Der gives kun ét rabatniveau ad gangen.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Billede
  • SKU
  • Rating
  • Pris
  • Availability
  • Tilføj til kurv
  • Mere info
  • Beskrivelse
  • Beskrivelse
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Sammenling ×
Lad os sammenligne Fortsæt med at shoppe
PiMPLEPARK Battræ EmendoPiMPLEPARK Battræ Emendo
248,00 kr.Vælg muligheder