BTDK: Groth ude efter 1-3 nederlag til japansk stjernefrø i kvartfinalen

BTDK: Groth ude efter 1-3 nederlag til japansk stjernefrø i kvartfinalen

Groth ude efter 1-3 nederlag til japansk stjernefrø i kvartfinalen

Der var muligheder – små åbninger – i kampen, men blot 17-årige Matsushima er bare uhyggeligt stærk. For en måned siden slog han Lind 3-1 og i dag gentog han bedriften mod Groth.

Bedrift er dog muligvis ikke et ord, Matsushima selv vil bruge. Japaneren virker fuldkommen uimponeret, nærmest arrogant, og afslappet i sin tilgang, og klør ufortrødent på. Uhyggelig i alle spillets facetter: lynhurtig, med power, god i det korte spil og meget meget stærkt servende. Han taber nærmest kun til top-20 spillere i verden. 17 år gammel…

Men tilbage til chancerne. I første sæt har Groth 8-6 efter stærkt og klogt spil – og en kontrovers med dommeren, som mener, at Groths serveopkast er for kort (mindst 16 cm siger reglerne). Noget der umiddelbart er svært at genkende på TV-billederne, og Groth er bestemt heller ikke enig (det er topspillerne nu sjældent). Men japaneren stepper op, og der er ikke flere danske point: 8-11.

2. sæt tabes 7-11 efter 6-7, og det ser uhyggelig svært ud for danskeren. Men Groth finder tro og superspillet frem og vinder tredje sæt 11-9. Vi har en kamp!

I fjerde sæt lægger Groth virkelig stærkt ud og bringer sig foran 8-6 og egen serv. Nu følger to tabte bolde, som Groth helt sikkert vil ærgre sig over. Små fejl, små spildte muligheder, som der sjældent er råd til på det her niveau. Igen stepper japaneren op og spiller nærmest endnu bedre – og fuldstændig uden fejl i battet. Groth taber 9-11 og dermed kampen 1-3.

Der var små åbninger i første og fjerde sæt, men japaneren tager hele hånden, hvis man rækker ham en lillefinger(negl). Endnu en turnering, hvor Groth kommer blandt de sidste 8. En meget flot sæson, som forhåbentlig krones med et flot OL!

/Kresten



Source

Indkøbskurv
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Billede
  • SKU
  • Rating
  • Pris
  • Availability
  • Tilføj til kurv
  • Mere info
  • Beskrivelse
  • Beskrivelse
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Sammenling ×
Lad os sammenligne Fortsæt med at shoppe