,

GEWO Bordtennissko Gold Flex, hvid/guld

596,00 kr.

+ fragt (gratis ved ordrer over 699 kr.)

NYHED: Klar til levering fra ultimo juli 2024.

Varenummer (SKU): 11483 Kategorier: ,
Sikker handel, når du kommer til kassen

Gold Flex fra GEWO – en sko til vindere!

Moderne bordtennis er en krævende sport, der kræver kondition, smidighed og hurtighed. Af denne grund skal bordtennissko have en lang række funktioner, der samtidig støtter spilleren og beskytter dem mod skader. For at spille bordtennis med succes er det næsten lige så vigtigt at vælge de rigtige sko som valget af belægning og battræ.

Den nye Gold Flex-model fra GEWO (nyhed 2024) mestrer alle udfordringerne for en moderne indendørssko, der opstår fra bordtennissporten. GEWO Gold Flex er udviklet til ægte powerbordtennis og imponerer med en stabil sålkonstruktion til lynhurtige sving og kompromisløse stop. Den skallignende formstøbte multikomponentsål omslutter foden på alle sider og udvider sig lidt mod jorden. Dette holder foden på plads i skoen og forhindrer effektivt vridning på grund af tværsnitsdeformation af sålen. Overskoen har et klassisk design. Alle relevante områder er forstærket for at stabilisere den øverste fod. Polstringen i hælen og indgangspartiet samt pløsen giver god beskyttelse mod ydre mekanisk belastning og sikrer en høj komfort under kampe. Mesh-stof i sideområderne på GEWO Gold Flex ventilerer skoen og bidrager til et afbalanceret skoklima. Takket være det omhyggelige og robuste håndværk kan skoen snøres på traditionel vis.

Skoens farvesammensætning er hvid og guld, og i dette tilfælde siger det det hele, for den nye Gold Flex fra GEWO er en sko for vindere!

Tekniske detaljer
Overmateriale: Mesh, syntetisk læder
For: Syntetisk materiale
Åndbar takket være mesh-stof
Polstret indgang, hælområde og pløs
Traditionel snøring
Indersål lavet af syntetisk materiale
Klassisk profileret indendørssål

 

Beklædning

Sko

Kategori

Indenddørs sko

Indkøbskurv
GEWO Bordtennissko Gold Flex, hvid/guldGEWO Bordtennissko Gold Flex, hvid/guld
596,00 kr.Vælg muligheder