BTDK: VM i bordtennis (individuelt) nærmer sig

BTDK: VM i bordtennis  (individuelt) nærmer sig

[products limit=4" columns="4" orderby="popularity" class="quick-sale" on_sale="true" ]BTDK: VM i bordtennis  (individuelt) nærmer sig

VM i bordtennis i de individuelle discipliner nærmer sig. For første gang holdes et bordtennis VM i USA, og denne gang er stedet Houston i Texas.

Groth, Lind og coach Linus tog afsted for nogle dage siden og i dag er den politiske delegation med formand, næstformand og direktør, der er taget afsted for at deltage i det internationale politiske arbejde og styrke det internationale netværk.

Bordtennismæssigt skal det blive uhyre spændende at se, om unge Lind kan følge op på drømmespillet fra EM i Cluj i oktober. Lind starter mod Robert Gardos fra Østrig, en mand på 42 år, der ikke ser ud til at mærke meget til alderen.

Det skal også blive spændende at følge Groth, der for få uger lå med sygdom. Spørgsmålet er om formen er på vej op? Det tror vi den er.
Sparringen i Brøndby op til VM har ikke været efter planen, nogle af de store udenlandske kanoner, der skulle presse tempoet op i træningsforberedelserne kom af forskellige årsager ikke.

Det gav til gengæld mulighed for at få gavn af Maze’ store internationale erfaring. Maze trådte til og gav gode råd og sparring om ikke mindst returspillet, se video.

Under VM vil vi dække turneringen på tætteste hold og daglig rapportere fra de danske kampe og VM generelt. Vi lægger primært tingene op på FB, så følg med der den kommende uge.


[products limit="8" columns="4" visibility="featured" ]

Kilde

Indkøbskurv