0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Gratis fragt på ordrer over 599 kr.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeØSTGreve BordTennis KlubGreve: Nedtur i Århus

Greve: Nedtur i Århus

Det begyndte så godt, men endte så skidt, da Greves 70+ hold debuterede i veterandivisionen ved en samling i Århus. Efter nederlag i begge åbningskampe er drømmen om medaljer allerede langt væk.

Med en skadet Jesper Theilade hjemme i Søborg bestod holdet af Gert Ellegaard (billedet) og Søren Langhorn, der til daglig optræder i barndomsklubben Kvik Næstved, men spiller i Greve på B-licens.

Første kamp mod CIF begyndte forrygende med en stensikker 3-0 sejr i doublen og en lige så sikker 3-0 til Gert i den efterfølgende single mod Jan Locht, der i øvrigt i sin tid var trommeslager hos og medstifter af Bamses Venner!

Derfra gik tingene så ellers helt galt for Greve, som tabte de tre næste singler og dermed holdkampen med 3-2. Den gamle divisionskæmpe Keld Lyngholm havde til dagen fundet sin femte eller sjette ungdom frem. Han var flyvende mod både Søren og Gert med to gange 3-0, og det fik Jan Locht helt op på stikkerne i den afgørende match mod Søren, hvor vores gæstespiller fra Næstved desværre måtte slippe grebet til sidst i femte.

Da SISU/MBK i næste holdkamp stillede med en vis Claus Pedersen på holdet, var håbet om at revanchere sig nærmest slukket på forhånd. Claus P., som næppe behøver nærmere præsentation, var præcis så stærk som forudset, og selv om Søren spillede rigtig godt mod en af Danmarks stærkeste spillere gennem tiderne, hjalp det ikke. Claus gentog kunststykket fra sin gamle holdkammerat Lyngholm i den første kamp og vandt sine singler med 3-0. Han bidrog også kraftigt til tilsvarende sejrscifre i doublen, og dermed havde det kun kosmetisk betydning, at Søren leverede et flot comeback i femte mod Jens Erik Linde og fik Greve på tavlen.

Samlet resultat blev 3-1 til hjemmeholdet SISU/MBK, og efter en god gang frikadeller, hygge og røverhistorier i selskab med alle modstanderne måtte Søren og Gert luske ud i Cactus’en og tage den lange vej hjem som slagne mænd.

Symbolsk nok var den ene forlygte på bilen gået!

Greve: Nedtur i Århus

Kilde

Seneste nyt

BTDK: I dag, den 25. maj 2024, blev slutspillet i Pigeligaens B-række afhold

I dag, den 25. maj 2024, blev slutspillet i Pigeligaens B-række afholdt i OB Bordtennis faciliteter, og der blev spillet nogle rigtig gode og...

Amager: Amager Btk tog guldet i årets Drengeliga efter sejr på 8-5 over Brøndb

Amager Btk tog guldet i årets Drengeliga efter sejr på 8-5 over Brøndby i finalen 💪🏻💪🏻 Tillykke til Victor, Villads, Viggo, Frederik, Jakob og...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?