0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeØSTRoskilde Bordtennis BTK 61Roskilde: Meget på spil, når DM-vinder hos herrerne skal findes...

Roskilde: Meget på spil, når DM-vinder hos herrerne skal findes…


🏓🏆

Blandt de absolutte topfavoritter er landsholdsspillerne Tobias Rasmussen, Thor Christensen og Martin Buch Andersen. Men de skal ikke føle sig sikre. Kan den gennemrutinerede showman, Allan Bentsen, stikke en kæp i hjulet? Og kan vores andre unge talenter blande sig i topstriden?

DM-titlen er i sig selv ærefuld. I alle rækker. Men i år er der endnu mere end titlen på spil hos herrerne. OL-holdet skal sættes – der skal udtages 3 spillere plus en reserve.

Jonathan Groth og Anders Lind er selvskrevne. Men hvem skal med som tredjemand – og som reserve? Det skal de kommende måneders resultater afgøre. DM er et blandt flere udstillingsvinduer, hvor spillerne kan vise landstræneren, hvem der bejler til de eftertragtede pladser.

Det ligner en meget åben konkurrence.

Martin Buch ankommer tanket med selvtillid efter gode resultater i den tyske 2. Bundesliga med fire sejre i de seneste fem kampe.

Thor har vundet fire af sine seneste seks kampe i den franske National 1 liga. Og så har han vundet sine seneste 8 kampe i henholdsvis den danske liga og den svenske Superettan.

Tobias har haft en meget blandet sæson i Frankrig, men sluttede VM for hold med en altafgørende sejr i kampen mod Slovenien.

Og Allan Bentsen? Han har vundet fire af sine seneste fem kampe i den danske liga og har 4-2 i sine seneste seks kampe i Superettan.

Der er lagt op til en lækkerbisken for tilskuerne: Et super spændende og uforudsigeligt DM med ekstra meget nerve og tænding. Vi glæder os!

/Kresten

Butterfly DK Danmark til OL Team Danmark DR Sporten TV 2 Sport


Kilde

Seneste nyt

Esbjerg: Malik er udtaget til EM i Malmø fra 12-21. juli. Malik skal repræsente

Malik er udtaget til EM i Malmø fra 12-21. juli. Malik skal repræsenterer Danmark i single, Double, mix og hold. Vi krydser fingre og...

Hvidovre: OLIVER TIL UNGDOMS EM…

🇩🇰🏆 - Idag tager Oliver hul på sit første UEM! Det gør han for U19 Herre landsholdet. Mesterskabet spilles i Baltiska Hallen i Malmö. Det...

BTDK: KlubNyt – Juli 2024 er her! Sommerlukning hos Bordtennis Danmark, m

📢 KlubNyt – Juli 2024 er her! 📢 Sommerlukning hos Bordtennis Danmark, medlemsfordele, OL og meget mere! Dette nyhedsbrev er spækket med spændende informationer og...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?

Tilbud

Bordtennis skolesæt - 2 bordtennisborde, 16 bordtennisbat og 72 bolde

Original price was: 18.250,00 kr..Current price is: 13.500,00 kr..
Tilbud

GEWO Belægning Codexx EL Pro 52

Original price was: 365,00 kr..Current price is: 275,00 kr..