Hillerød: Invitation til PinseCup 2023

Hillerød: Invitation til PinseCup 2023

Vi glæder os til at se jer alle sammen i Pinsen, hvor den store Royal Stage hal i Hillerød igen skal fyldes med glade bordtennisspillere.
Invitationen til Hillerød PinseCup ligger nu klar til download på

https://www.hgibordtennis.dk/…/sider/hillerod-pinsecup

… og det bliver 3 dage med masser af gode udfordringer for bordtennisspillere i alle aldre og på alle niveauer.

LØRDAG – HOLDTURNERING

Lige som sidste år, starter vi Pinsen med 2-mandsholdturnering om lørdagen, hvor der inviteres i

  •  Senior Mix
  •  Senior Herre
  •  Ungdom Drenge
  •  Ungdom Pige


Vi har lyttet til mange af jeres input fra den første udgave af PinseCup i 2022.
Bl.a. er holdturneringen ændret, så der nu spilles indledende puljespil med 3-4 hold med efterfølgende A- og B-Cup. Da holdturneringen kan medføre virkelige mange kampe for de hold, der når langt i turneringen, har vi tilføjet muligheden for, at cup-kampene kan spilles i bedste af 3 sæt, hvis begge hold er enige om det.
Holdturneringen er fortsat et super godt tilbud, til spillere der gerne vil nyde bordtenniskampene og spille mere frigjort – der gives (eller tages) nemlig ikke point til den danske ratingliste. Desuden fastholder vi den populære senior mix-række. Vi håber at I allerede nu begynder at finde jer en makker eller makkerinde 

SØNDAG OG MANDAG – SINGLERÆKKER

Søndag og mandag er der mere traditionelle singlerækker på plakaten – og her gives der point til ratinglisten.

I år har vi tilføjet enkelte eliterækker (Herre Senior Elite, Dame Senior Elite, Herre Junior Elite og Drenge Elite), og der er blevet plads til flere åbne rækker, samt de mere traditionelle aldersinddelte rækker.

Hvornår de enkelte rækker ligger i blokkene, fremgår af stævneinvitationen, hvor der også er flere oplysninger om spilleformat, lodtrækning, præmier, overnatningsmuligheder med mere.

Det er en oplagt mulighed for at arrangere sæsonens sidste klubtur – Vi glæder os til at se jer i Royal Stage fra den 27.-29. maj.

Indkøbskurv