Herlev: STORT TILLYKKE til alle de mange Herlev-spillere, som i weekenden vand

STORT TILLYKKE til alle de mange Herlev-spillere, som i weekenden vandt medaljer til Veteran-DM på “hjemmebane” i Herlev Hallerne 🥇🥈🥉 Veteran DM var stærkt besat, og topplaceringer var på ingen måde givet på forhånd. Derfor er der grund til at kippe med flaget for alle jer, der på flot vis fik vist klubfarverne frem!

Den helt store medaljehaj blev Dennis Dyhr Rasmussen, som vandt en imponerende sølvmedalje i herresingle i “kongerækken” 50+. Derudover vandt han sølv i mixeddouble og bronze i herredouble. Derudover var han også med til at vinde sølv for hold sammen med Kenneth Holm Nielsen og Frank Gyldskov-Redke. 🥈🥈🥈🥉

Nedenfor finder I en oversigt over alle top 5-placeringerne med Herlev-spillere.

VETERAN 40 ELITE, HERREDOUBLE 🥇
Kasper Burholt blev som den eneste Herlev-spiller dansk mester. det blev han i +40 herredouble sammen med sin makker Jan Bechmann fra Hørning, som han også vandt EM-sølv med i 2023

VETERAN 50 ELITE, HERRESINGLE
Dennis Dyhr Rasmussen vinder sølv 🥈
Kenneth Nielsen og Frank Gyldskov-Redke ender begge lige uden for medaljerækken på en delt femteplads.

Philip Puls vinder bronze 🥉
Flemming Simonsen og Ole Juelstorp-Jacobsen ender begge på en femteplads.

VETERAN 65, MIXEDDOUBLE
Marianne Bærtelsen vinder sølv sammen med Gert Ellegård fra Greve

VETERAN 70, HERREDOUBLE
Sten Nielsen og Svend Clausen ender på femtepladsen

⭐️ RESULTATER FOR HOLD ⭐️

OLD GIRLS, 1. DIVISION:
Herlev vinder deres grundspils-pulje med Connie Neville og Marianne Bærtelsen, men vinder ingen kampe i slutspillet og rykker dermed ikke op.

VETERAN 40 HERRER, 1. DIVISION:
Herlev vinder 1. division med Bave Rustom, Daniel Andersen og Stefan Holm Ahlqvist. Stefan går ubesejret gennem turneringen med 12 sejre 👏

VETERAN 50 HERRER, DM-RÆKKEN:
De forsvarende mestre med Kenneth Holm Nielsen, Dennis Dyhr Rasmussen, Søren Eriksen og Frank Gyldskov-Redke vinder sølv i DM-rækken 🥈

I den afgørende kamp om guld og sølv mod B75, som bl.a. havde Carsten Egeholt med på holdet, taber Herlev knebent med 4-6. Tre af nederlagene kom efter 5 sæt.

Der var bronzemedaljer til to Herlev-spillere, Kasper Burholt og Jesper Hestbek, som til Veteran-DM havde slået sig sammen med et par spillere fra andre klubber og stillede op til mesterskaberne for Kildeskoven.

VETERAN 60 HERRER, DM-RÆKKEN:
Philip Puls, Flemming Simonsen og Per Hentzen Nielsen ender på sjettepladsen i DM-rækken, men imponerede bl.a. med en uafgjort mod de senere sølvvindere fra Virum

VETERAN 60 HERRER, 1. DIVISION:
Herlev II ender på andenpladsen – et enkelt point efter Esbjerg. Herlev stillede i turneringen med Ole Juelstorp, Allan Bruun Pedersen, Lars Høgsberg og Jan Madsen.