BTDK: Truls Moregard er i VM kvartfinalen i single

BTDK: Truls Moregard er i VM kvartfinalen i single
[products limit=4" columns="4" orderby="popularity" class="quick-sale" on_sale="true" ]

Den svenske youngster Truls Moregard gjorde det umulige og vandt efter have været bagud 0-3 i sæt mod koreanske Lim Joonghoon, der i sin 1/16 del favoritten Lin Yun-Yu med 13-11 i 7. sæt efter at have haft to matchbolde i mod sig.

Truls var også i hård kamp i sin 1/16 del, som han også vandt med 13-11 i 7. og afgørende sæt.
I 1/8 delen kom Truls ud i et sandt stormvejr mod en storspillende koreaner, der vandt 2. og 3. sæt med to bolde og førte 3-0. Lim havde en helt vanvittig hårdhed og sikkerhed, så Truls var groggy og ledte efter nye løsninger i værktøjskassen. De kom i fjerde sæt med et par super skæve baghåndreturer som Lim sendte helt udenfor bordet. Herfra brød Truls rytmen i spillet og pillede stille men sikkert pynten af Lim. De sidste tre sæt vendte kampen totalt og Truls gjorde, hvad der passede ham.

Nu venter formentlig en ren svensk kvartfinale mod Kristian Karlsson, der dog lige skal slå Aruna fra Nigeria, som på ingen måde er en sikker sejr.
Hvis det bliver til svensk kvartfinale, kan de to klassespillere kæmpe om en plads i en VM semifinale mod forventelig Timo Boll, der undgår Harimoto, som forsvandt allerede i 1. runde efter en piv ringe indsats.
Timo skal i sin 1/8 del op mod Wang Yang, Slovakiet. Og vinderen går mod vinderen af den tyske defensiv Ruwen Filus og Jha Kanak, USA.
Timo får vel ikke en større mulighed for at nå en VM finale end denne. Omvendt er det også en kæmpe mulighed for vores svenske naboer at tage en VM medalje med hjem for 2. gang i træk.

BTDK: Truls Moregard er i VM kvartfinalen i single
[products limit="8" columns="4" visibility="featured" ]

Kilde

Indkøbskurv