0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkBTDK: Anders Lind skifter til Borussia Dortmund i Bundesligaen

BTDK: Anders Lind skifter til Borussia Dortmund i Bundesligaen

Anders Lind skifter til Borussia Dortmund🏓

Fra næste sæson spiller Lind igen i Bundesligaen efter fire år i Frankrig.

Dortmund fører p.t. den tyske 2. Bundesliga suverænt efter 12 sejre i 13 kampe. Næste sæson skal de prøve kræfter i den stærkeste tyske række – med Anders pÃ¥ holdet.

Lind fortæller, at han ganske enkelt fik et tilbud, der var sÃ¥ godt, at han ikke kunne sige nej. Det hænger med Anders’ ord “godt sammen økonomisk” – vi kommer det ikke nærmere 🙂

Men der er flere ting, som trækker i det tyske:

– Jeg ser utrolig meget frem til at skulle tilbage til den tyske liga. Dortmund er en klub med et professionelt og seriøst miljø, og jeg glæder mig til at tage udfordringen i den bedste tyske række op sammen med dem.

Udover det bordtennismæssige er det også super at spille for en tysk klub af mere private grunde. Min kone studerer i Tyskland, så vi får mere tid sammen.

Mine holdkammerater næste år bliver en polsk-kinesisk spiller, Li Yongyin, og så min gamle holdkammerat og rigtig gode ven Cedric Nuytinck.

Jeg regner med at blive klubbens nye førstemand, og forhåbentlig får vi en super sæson og beviser, at klubben hører hjemme i den bedste række.

Som et kuriosum kan nævnes, at bordtennisklubben er ejet af den mere berømmede fodboldklub af samme navn, så er du i forvejen Dortmund-fan, kan du nu gange det med to.

/KrestenSource

Seneste nyt

Esbjerg: Malik er udtaget til EM i Malmø fra 12-21. juli. Malik skal repræsente

Malik er udtaget til EM i Malmø fra 12-21. juli. Malik skal repræsenterer Danmark i single, Double, mix og hold. Vi krydser fingre og...

Hvidovre: OLIVER TIL UNGDOMS EM…

🇩🇰🏆 - Idag tager Oliver hul på sit første UEM! Det gør han for U19 Herre landsholdet. Mesterskabet spilles i Baltiska Hallen i Malmö. Det...

BTDK: KlubNyt – Juli 2024 er her! Sommerlukning hos Bordtennis Danmark, m

📢 KlubNyt – Juli 2024 er her! 📢 Sommerlukning hos Bordtennis Danmark, medlemsfordele, OL og meget mere! Dette nyhedsbrev er spækket med spændende informationer og...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?