Brøndby: 1.- og 2.-holdet starter sæsonen med en sejr hver Lørdag 21. septemb

Brøndby: 1.- og 2.-holdet starter sæsonen med en sejr hver 

Lørdag 21. septemb

1.- og 2.-holdet starter sæsonen med en sejr hver 🏓

Lørdag 21. september begyndte denne sæsons divisionsbordtennis, hvor Vestegnen 2 mødte Virum 2 på hjemmebane. Vestegnen stillede med et meget ungt hold, med en gennemsnitsalder der var blevet forment adgang på Rosie McGee’s bestående af:

Peter ”Nygift” Jensen
Andreas ”Senior-specialisten” Kongsdal
Zune ”Monetz” Budal
Kasper ”Kaptajn” Furbo

Der var lagt op til et meget tæt opgør. Holdkaptajn Furbo og Gøgsig var enige om, at Virum var svage favoritter. Opgøret startede også helt tæt op, hvor begge doubler ender i 5. sæt med en sejr til hver.

Herfra stod der ellers Vestegnen på menuen. Andreas slår imponerende Morten Hasselbach 3-0 og Zune kæmper en 12-10 i 5. sæt hjem, og så stod den 4-2 efter første runde singler.

Zune fortsætter hvor han slap, Furbos rutine og tidstrækkeri giver pote og Peter kommer på tavlen. Andreas følte for at modtage fair-play prisen denne lørdag, og giver Virum en enkelt sejr i anden runde singler.

7-3 og Vestegnen øjner en fortjent sejr.

Furbo lukker kampen i første hug i en tæt 3-1’er mod Normann, og en 8-3 sejr i første runde er en kendsgerning.

”Dejligt at starte sæsonen ud på denne måde. Særligt imponerende at Zune går 2/2 og Andreas 1/2. Dette viser, at de unge har niveauet til at spille med. Dog er der fortsat plads til forbedring, både på og uden for banen. Der skal ikke tænkes så meget over, hvorvidt man møder en seniorspiller, hvor man kan spille frit, eller en ungdomsspiller, hvor man er mere låst i spillet.” – Furbo

I 1. div mødte vi Trelleborg på udebane.
Her blev det til en tæt 8-6 sejr. Især Esben Larsen storspillede og tog 2 singler og doublen.
Holdet er i år blevet forstærket med Viktor Görman, der i sine unge dage spillede Drengedivision for klubben (dengang hed holdet Sydkysten). Viktor nappede alle 3 singler. Specielt sejren over Finn Tugwell var vigtig for det samlede resultat.

Allerede på lørdag har vi hjemmebanekampe igen, hvor 1.-holdet kommer på hård prøve mod CPH-Hvidovre, der må forventes at kandidere til oprykning. Første kamp spilles mod Rønde kl. 12 og anden kamp kl. 15.

2. div skal en tur til Næstved, hvor de møder både Næstved B. og Herlev.



Source

Indkøbskurv
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Billede
  • SKU
  • Rating
  • Pris
  • Availability
  • Tilføj til kurv
  • Mere info
  • Beskrivelse
  • Beskrivelse
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign
Sammenling ×
Lad os sammenligne Fortsæt med at shoppe