0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeUdvalgtVM i bordtennis: Lind/Majoros blev fældet i 1/16-finalen ved

VM i bordtennis: Lind/Majoros blev fældet i 1/16-finalen ved

Danske Anders Lind og hans ungarske makker Bence Majoros overraskede i doubleturneringen ved VM i bordtennis, da de i første runde overvandt det argentinske seedede par Alto/Cifuentes. Mandag eftermiddag stod den dansk/ungarske doublekonstellation derfor i 1/16-finalen, hvor modstanderen var det rent indiske par Achanta / Gnanasekaran, og her var der ikke meget at komme efter.

Achanta og Gnanasekaran spillede de 2 første sæt meget solidt, og tog meget sikre sætsejre. I tredje sæt var spilllerne i ombolde, og Anders Lind / Bence Majoros havde faktisk sætbold flere gange, men fik til sidst overtaget og vandt sættet med 15-13 til en samlet indisk sejr på 3-0.

Bence Majoros er dermed færdig ved VM, mens Anders Lind nu kan fokusere på singlerækken, hvor han i 2. runde skal møde Puerto Ricaneren Brian Afanador. Kampens spilletidspunkt er endnu ikke annonceret.

Artikelbilledet er et stillshot fra ITTF’s youtube-stream

Seneste nyt

Helsingør: Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2023-24 er klar på hjemmeside

Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2023-24 er klar på hjemmesiden. Den er meget lang, da den giver en god seriøs og grundig gennemgang af...

BTDK: Topklasse-sparring og WTT-turneringer: Sådan forbereder de danske spil

Topklasse-sparring og WTT-turneringer: Sådan forbereder de danske spillere sig frem mod OL💪♥️ Op til OL er der en række WTT-turneringer med dansk deltagelse. I disse...

BTDK:

Source

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?

Tilbud

GEWO bordtennistrøje Lerdo, mikrofiber

Original price was: 295,00 kr..Current price is: 175,00 kr..
Tilbud

GEWO belægning, Nexxus EL Pro 50 SuperSelect

Original price was: 468,00 kr..Current price is: 348,00 kr..