Søndag d. 15. maj 2022 er der ære og prestige på spil, når BTDK for anden gang afvikler ”All Stars vs. Future Stars”. Holdkampen afvikles i Idrættens Hus i Roskilde kl. 14. Tilskuere er meget velkomne – det koster ikke noget at komme og se fremtidens stjerner mod nogle af vores landsholdsprofiler!

All Stars vs. Future Stars er et koncept, hvor et seniorhold bestående af nuværende og tidligere landsholdsspillere udfordres af juniorlandsholdet. To Virum-spillere står overfor hinanden. På All Stars holdet er Allan Bentsen, Finn Tugwel og Henrik Vendelbo. Mon ikke Henrik ser frem til at møde en anden Virum-spiller, nemlig junior-talentet Theo Dyekjær. Han er nemlig på juniorlandsholdet og ‘Future Star’ holdet. Her er han på hold med Patrick Skarsholm, Matias Larsen og Cristian David Hold.
Herrernes kamp livestreames på Bordtennis Danmark’s NYE YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/channel/UCDKm0IniIGRK1KFACI-wU9Q

Også på kvindesiden er Virum med. Her består Future Stars-holdet af fire spillere. Tre af dem – Jocefina Haagensen, Ann-Christine Rosager Christensen og Mille Lyngsø Stoffregen – vandt deres ”golden tickets” til kampen i et intenst og velspillet kvalifikationsstævne i starten af april. De suppleres af landstrænerens wild card, nemlig Virums Emma Vendelbo Clement. Future stars holdet coaches af Virums cheftræner Valeria Hachard.

En tur med god bordtennis i Roskilde gør sig godt ud på en søndag😀
Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her