0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeVESTBTK VibyViby: Årets klubmester blev fundet

Viby: Årets klubmester blev fundet

Klubmesterskaberne for seniorer blev igår afholdt i BTK Viby ?? Vi havde en fantastisk dag med i alt 25 deltagere repræsenteret fra alle vores tre senior afdelinger (veteran, stjerneholdet og divisionsholdet).

Først blev der spillet 5 mands puljer på tværs af alle deltagerne, hvor nr. 1 og nr. 2 gik videre til et A slutspil og nr. 3 og nr. 4 gik videre til et B slutspil. Det var fedt at møde hinanden på tværs af holdene, hvilket også var formålet med klubmesterskabet ☺️

A rækkens topplaceringer endte således:
Nr. 1: Simon Fisher ?
Nr. 2: Kasper Michelsen ?
Nr. 3: Dan Jakobsen ?
Nr. 4: Marc Kynde

B rækkens topplaceringer endte således:
Nr. 1: Alexander Jakobsen ?
Nr. 2: Lars Jørgensen ?
Nr. 3: Lars Gonardo Christensen ?
Nr. 4: Malene Hansen

Tillykke til jer alle!

Fra Bestyrelsen vil vi meget gerne takke alle deltagerne for at bakke op om arrangementet med turnering, spil og pizzahygge ? Næste år håber vi, at endnu flere vil deltage til klubmesterskaberne, så vi for alvor kan få skabt et socialt fællesskab på tværs af holdene i klubben ?

Vi vil også gerne takke Dan Refstrup Jakobsen for kyndig stævneledelse – det gjorde du som altid super godt! ?

Og til sidst tak til Søren Melgaard som kom og hjalp til med at få opstartet vores OK sponsorat ved uddeling af OK kort og download af OK app. Dette var en stor succes, hvor stort set alle deltagerne ved klubmesterskaberne var forbi Søren for at downloade OK appen og støtte klubben, næste gang de tanker ved OK ?

Også tusind tak til vores tre andre sponsorer: Nordic Trucking, MegaVin og BTEX. Vi er uendeligt taknemmelige for den støtte i yder vores klub ?

På vegne af Bestyrelsen

Viby: Årets klubmester blev fundet

Kilde

LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer