?Fokus på værdierne?

Fredag aften blev der holdt opstartsfest i BTK Vibys lokaler for alle klubbens medlemmer? Bestyrelsens mål for en sådan aften, var at skabe sammenhold på tværs af afdelingerne – Og det blev med alt at dømme en stor succes lige fra start!

Bestyrelsen fik til lejligheden den tidligere formand, Dan Jakobsen, forbi for at holde et oplæg med tilhørende debat omkring værdier i foreningslivet! Her blev der hurtigt skabt fokus på, hvorledes Viby kan vokse som klub, og hvordan vi skaber et endnu stærkere fællesskab for vores medlemmer?

Bestyrelsen har et stort ønske om, at flere unge, voksne og ældre vil benytte lokalerne på ugentlig basis? Derfor er det også essentielt, at vi får endnu flere frivillige hænder og kompetencer i spil, så vi kan lykkes med at danne ramme omkring nogle gode tilbud for vores medlemmer! Her blev opstartsfesten et glimrende tilløb til mere sammenhold og gode stunder i vores dejlige bordtennisklub. Mange bød ind med konstruktive inputs under oplægget, og det blev ganske tydeligt, at en bestyrelse sagtens kan finde hjælp hos medlemmerne, hvis de blot er tydelige i hvilke konkrete arbejdsopgaver, der ønskes varetaget.

Efter oplægget og de gode snakke fulgte en lækker menu og omgang bowling – Alt sammen sponseret af vores hovedsponsor Nordic Trucking! Et kæmpe tak skal i den forbindelse lyde til Christian Carlsen?❤️Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her