🏓🏓🇩🇰
Viby er som bekendt flot repræsenteret ved EM i Beograd – Ann-Christine Rosager ‘AC’ i Junior Dame-rækken og Lasse Fly-Kristensen i ‘Cadet’ ungdomsrækken.. Der er blevet dystet i Holdturning, samt individuelle rækker, som fortsat er igang..

Netop Lasse lagde flot ud i holdturneringen med en sikker 3-0 sejr over Cypern.. Der fulgte nederlag til Grækenland, men herefter flotte sejre over bl.a. Island, Slovenien, Bosnien..

Hos Dame Junior blev der lagt flot ud med sejr over Estland – en kamp mod Belgien var tæt 2-3 desværre, ligesom der desværre fulgte nederlag mod de stærke hold fra Ungarn og Italien..

I de individuelle rækker var modstanden hård. Trods gode indsatster, lykkedes det ikke Viby’s to spillere at kvalificere sig videre – men…

Ikke desto mindre sikrede AC sig dagens fighter titel med et flot comeback, 15-13 i 5. sæt over en stærk spillende Hollænder..

Begge Viby-spillere er med sikkerhed blevet en kæmpe-oplevelse rigere, og virkeligt stærkt at se, at de begge kan begå sig blandt de allerbedste i Europa! 🇩🇰🏓


Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her