0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeVores bordtennisVelkommen til VoresBordtennis.dk

Velkommen til VoresBordtennis.dk

Kære alle
Jeg har startet dette nye site med bordtennisnyheder på https://voresbordtennis.dk.

Aktørernes egne nyheder

Meningen med Vores Bordtennis er at give de danske bordtennisentusiaster et nyt sted at følge med i, hvad der sker på tværs af de danske klubber, forbund og bordtennisprofiler med udgangspunkt i disses egne artikler fra facebook, instagram m.m.
Mange klubber og profiler gør et fremragende stykke arbejde med at skrive interessante og aktuelle nyheder – og det er her vi for alvor rammer bredt – nemlig både elite, bredde, ungdom, senior og 60+.
På VoresBordtennis.dk samles disse nyheder automatisk, og de inddeles de i kategorier som “Klubnyt”, “Forbundsnyt”, “BordtennisLigaen”, “Stævneinvitationer”, “E-bordtennis” osv, så du kan vælge at læse lige præcis det, du er mest interesseret i – eller blot brug den samlede oversigt, hvor nyhederne automatisk tikker ind i kronologisk rækkefølge.

Guides, facts og profilernes præstationer

Indimellem vil der også komme egenproducerede artikler på VoresBordtennis. Det kan være artikler med om danske spilleres bedrifter i internationale turneringer, eller guides til bordtennisklubber, der ønsker at lave hjemmeside, streame bordtenniskampe, hjælp til medlemssystemer o.lign. Det kan også være facts-artikler om ”her er målene på et bordtennisbord”, ”Så mange kampe spilles lige nu” osv.

Aktørernes accept

Jeg har i de seneste uger kontaktet en del klubber og profiler, for at få deres accept til at viderebringe deres facebook- og/eller Instagram nyheder – og jeg er overvældet over den store opbakning, jeg har mødt hos både klubber, forbund og profiler, hvor jeg har fået rigtig manges accept. Det betyder også, at der nu er spækket med nyheder inde på siden – så tag et kig allerede i aften.
Hvis du og din klub nu sidder og tænker “Vi skal da også være med på VoresBordtennis.dk, så send mig en mail på 2rsten@gmail.com eller en messenger-besked”
Jeg håber I tager godt imod hjemmesiden.

… og inden jeg slutter: Har du brug for en hurtig genvej til din række i Holdturneringen? Så kan du med fordel anvende række-oversigten som du finder i topmenuen under punktet “Holdturnering”. Her kan du nemt finde din ønskede række og komme direkte til den rigtige side på Bordtennnisportalen.

Mange hilsner
Torsten Olav Sejr Hansen
LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer