0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Home Brands GEWO GEWO Lady Shirt Toledo

GEWO Lady Shirt Toledo

295,00 kr.

Stilfuld bordtennis-shirt til damespillere

Fakta

Beklædning

T-shirt

Materiale

Micro Dryfit, 100%POLYESTER

SKU: 10998

OM VAREN

GEWO T-Shirt Toledo

T-shirten fra Toledo serien er lavet i ultralet mikrofiber og er derfor super behagelig at have på i de hårde træningssessions. Det optimerede snit til kvinder giver en masse bevægelsesfrihed med en linje, der er tæt på hovedet. Det hurtigttørrende materiale får hurtigt fugten væk fra kroppen og forhindrer dermed afkøling. Den er designet til at være en træningstrøje, og har derfor en enklere konstruktion, hvilket gør det muligt at sælge den til en rigtig god pris. Hvis du bruger den i kamp, så er det naturligvis også helt i orden.
Selvom GEWO mikrofiber T-shirts er meget lette, er de slidstærke og bevarer deres farve og form i lang tid. Denne T-shirt fuldender Toledo tøjserien og er en rigtig god, stilfuld ledsager til alle i hverdagens bordtennis.

GEWO tøjserie Toledo

Den nye sporty GEWO tøjserie "Toledo" består af en hættetrøje, en skjorte, en herre T-shirt og en dame T-shirt. Serien er perfekt til alle dem, der ønsker at spille bordtennis aktivt og stilfuldt. Seriens specielle design består af asymmetriske trekantelementer og giver Toledo et sporty, moderne og alligevel tidløst look. Serien fås i tre forskellige farvekombinationer: marineblå/blå/hvid, sort/lime/ni jern og sort/rød/ni jern.

Toledo til klubber og hold. Denne tøjserie er ideel til klub- og holdoutfits, for den perfekte fremtoning til træning og turneringer. Alle beklædningsgenstande i Toledo-serien er meget velegnede til tryk på for- og bagside. Hver beklædningsgenstand i serien er nem at pleje og tåler mange vaske. Den nye sporty serie forbedrer stilen på ethvert hold, mens den garanterer et højt niveau af komfort. Toledo tøjserien er en god investering i udstyrskvaliteten og det professionelle udseende for et eller flere hold.

OBS: VoresBordtennis.dk hjælper gerne med at arrangere navne- og sponsortryk på tøjet. Kontakt os på info@voresbordtennis.dk.

Materiale: Micro Dryfit 100% POLYESTER