0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Home Produkter Beklædning GEWO Bordtennistrøje, Toledo

GEWO Bordtennistrøje, Toledo

305,00 kr.

Bordtennispolo i blå, grøn eller rød fokusfarve.

Fakta

Beklædning

Polo trøje til bordtennis

Materiale

Polyester

SKU: 10995

OM VAREN

GEWO Bordtennistrøje, Toledo (POLO)
Unisex Toledo-polo'en i åndbare, hurtigtørrende syntetiske fibre. Bordtennistrøjen er af høj kvalitet og garanterer et stilfuldt og behageligt udseende ved bordtennisbordet. Det optimerede snit med sin moderne pasform sikrer en behagelig fornemmelse og masser af bevægelsesfrihed, når du spiller. Denne klassiske bordtennis-polo er det perfekte valg til en ensartet og professionel fremtoning alene eller sammen med holdet. Toledo-polo'en er nem at passe og har en førsteklasses finish, hvorfor den vil overleve mange træningspas, turneringer og vaske uden tab af kvalitet.

GEWO tøjserie Toledo

Den nye sporty GEWO tøjserie "Toledo" består af en hættetrøje, en skjorte, en herre T-shirt og en dame T-shirt. Serien er perfekt til alle dem, der ønsker at spille bordtennis aktivt og stilfuldt. Seriens specielle design består af asymmetriske trekantelementer og giver Toledo et sporty, moderne og alligevel tidløst look. Serien fås i tre forskellige farvekombinationer: marineblå/kongeblå/hvid, sort/lime og sort/rød.

Toledo for klubber og hold. Denne tøjserie er ideel til klub- og hold, med dens lækre fremtoning til træning, holdkampe og stævner. Alle beklædningsgenstande i Toledo-serien er meget velegnede til tryk på for- og bagside. Hver beklædningsgenstand i serien er nem at pleje og tåler mange vaske. Den nye sporty serie forbedrer stilen på ethvert bordtennishold, mens den garanterer et højt niveau af komfort. Toledo tøjserien er en god investering i udstyrskvaliteten og det professionelle udseende for et eller flere af klubbens hold.

Micro Dryfit 100% POLYESTER