Sisu/MBK har nu fået et nyt flot gulv i tårnværelset. I mandags blev det nye gulv så taget i brug for første gang i en kamp mellem to yderst rutinerede kræfter, Erik Hjorth og Finn Jensen. Begge spillere lød yderst positive omkring det nye gulv, vinderen dog en smule mere end taberen ?

Det nye gulv er blevet realiseret efter en fondsansøgning fra Kasper Friis hos DIF og DGI’s foreningspulje. Efter klubben fik tildelt midlerne tog klubbens formand Klaus Witved kontakt til Unisport, som i uge 28 lavede det nye gulv ?

Tusinde tak til Kasper og Klaus for den frivillige insats, der gør, at alle klubbens medlemmer nu kan glæde sig over det nye og forbedrede tårnværelse til diverse træninger, holdkampe og stævner fremover ??

Nu er vi efterhånden ved at være helt klar til den kommende sæson, hvor vi håber, vi kan slippe for flere nedlukninger og begrænsende restiktioner, så vi kan få spillet massevis af bordtennis og igen kan begynde at afholde sociale arrangementer i klubben, samt diverse stævner ??


Source

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her