🏓🎅🎅🏓

Dette har været den sidste uge med organiseret træning i år. Diverse træningstrupper har derfor holdt juleafslutning igennem hele ugen. Seniortrup 1, 2 og 3 har traditionen tro ligeledes afholdt deres meget præstigefyldte juleturnering, hvor spillerne længe har forsøgt at toppe på det helt rigtige tidspunkt for at få en af sæsonens helt store titler med hjem til CVet. I kan læse om, hvordan det forløb herunder. 🏆

Seniortrup 3:
Truppen udgøres af nybegyndere og Serie 5 spillere. Her mødte 11 spillere op til juleturnering (se billede 1). De blev først inddelt i to store puljer med 5 og 6 spillere i hver. Herefter gik nr. 1 og 2 videre til semifinalerne, imens de resterende spillere spillede om de øvrige placeringer. Slutspillet endte på følgende måde:

Semifinale 1: Jacob Monsrud 3-1 Flemming Luckmann
Semifinale 2: Oliver Hedahl Danielsen 3-0 Søren Pfeil Sørensen
Bronzekamp: Flemming Luckmann 3-0 Søren Pfeil Sørensen
Finale: Oliver Hedahl Danielsen 3-1 Jacob Monsrud

Podiet kan ses på billede 2.

Seniortrup 2:
Truppen udgøres af spillere i Serie 4 og Serie 3. Her mødte 8 spillere op til juleturneringen (se billede 3). De blev først inddelt i to puljer med 4 spillere i hver. Herefter gik nr. 1 og 2 videre til semifinalerne, imens de resterende spillere spillede om de øvrige placeringer. Slutspillet endte på følgende måde:

Semifinale 1: Georgian Ilie 3-1 Kahtan Khaddouj
Semifinale 2: Leif Gregersen 3-2 Erik Dyhr Pedersen
Bronzekamp: Kahtan Khaddouj 3-2 Erik Dyhr Pedersen
Finale: Georgian Ilie 3-1 Leif Gregersen

Podiet kan ses på billede 4.

Seniortrup 1:
Truppen udgøres af spillere i Serie 2, Serie 1 og Jyllandsserien. Her mødte 7 spillere op til juleturneringen (se billede 5). De blev først inddelt i to puljer med 3 og 4 spillere i hver. Herefter gik nr. 1 og 2 videre til semifinalerne, imens de resterende spillere spillede om de øvrige placeringer. Slutspillet endte på følgende måde:

Semifinale 1: Mads Bundgaard 3-1 Lars Sørensen
Semifinale 2: Thomas Østergaard 3-1 Chris Vinther
Bronzekamp: Chris Vinther 3-0 Lars Sørensen
Finale: Mads Bundgaard 3-0 Thomas Østergaard

Podiet kan ses på billede 6.

Stort tillykke til vinderne og tak for en hyggelig dag til alle deltagere. Det har været et fremragende halvår for Sisu/MBK, hvor træningsholdene i klubben aldrig har været så fyldte, som de er i øjeblikket. Den organiserede træning starter op igen i uge 1. I mellemtiden kan alle klubbens medlemmer med fordel selv aftale træning, da lokalerne står ledige hver dag mellem jul og nytår. 😀
Kilde

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her