0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeVESTSISU MBKSISU: Herre DT...

SISU: Herre DT…


??????

Efterårssæsonen forblev i sidste weekend færdigspillet, hvilket betød, at grundspillet for Sisu/MBKs 1. divisions hold og 3. divisions hold er færdigspillet.

Sisu/MBK 1
Klubbens førstehold sluttede sæsonen af med to flotte sejre over Roskilde og Vestegnen. Dermed nåede de op på 3 sejre og 5 nederlag i sæsonen. Det endte med 9 point og en samlet 6. plads i grundspillet. Det betyder, at holdet skal være en del af nedrykningsspillet i forårssæsonen sammen med de andre hold i 1. division, der endte som nr. 3-10. Holdene tager point med over til nedrykningsspillet baseret på holdets placering i grundspillet, hvilket betyder at Sisu/MBK får 4 point med over i nedrykningsspillet. De 8 hold i nedrykningsspillet skal nu møde hinanden en gang hver, hvorefter nr. 1 og 2 i nedrykningsspillet får lov til at få en ny sæson i 1. division, og de resterende hold rykker ned i 2. division.

Holdet har haft mange snævre nederlag igennem sæsonen, og håbet er fortsat på overlevelse, især efter de to flotte sejre, der sluttede sæsonen af.

Holdet består af fire meget jævnbyrdige spillere, hvilket også kan ses på toplisten, hvor de har vundet henholdsvis 8, 7, 6 og 6 kampe. Samtlige holdkampe er blevet spillet af Jonathan Abildgaard Hansen, William Björklund, Rico Herrmann og Nicolas Brinch.

Hele klubben hepper på dem i deres jagt på overlevelse i foråret.

Sisu/MBK 2
Klubbens andethold har spillet stærkt igennem hele sæsonen, og det er til sidst resulteret i en 2. plads i 3. division kreds 2. Dermed har holdet kvalificeret sig til oprykningsspillet sammen med de øvrige hold i top 4 i hver af de to kredse. Her tager holdet 2 point med over i oprykningsspillet pga. deres placering i grundspillet. Holdene møder i oprykningsspillet hinanden en gang, hvorefter nr. 1 og 2 rykker op i 2. division, og de resterende hold bliver i 3. division.

Holdet har en stor skare af spillere med højt niveau, hvilket kan ses ved, at hele 6 spillere har repræsenteret holdet i løbet af efteråret. Det store antal spillere giver et fantastisk træningsmiljø i klubben og ekstra skarphed, da der er konkurrence om pladserne på holdet. Holdet har i efteråret bestået af Michael Klausen, Daniel Wolf, Peter Mortensen, Casper Staal, Mie Binnerup Jacobsen og Anders Mørch.

Klubben håber på succes til begge hold i foråret i kampen om, i den kommende sæson, at være repræsenteret i både 1. division og 2. division. ?

SISU: Herre DT…
Kilde

Seneste nyt

Næstved: Næstved Bordtennis har lavet aftale med den 17-årige svenske juniorlandsholdsspiller David Björkryd – Næstved Bordtennis

Næstved Bordtennis færdiggør vores aktivitet på transfermarkedet ved at lave aftale med det 17-årige stortalent David Björkryd, der skal repræsentere Sverige ved Ungdoms EM...

Sjørring: Nu holder træningen næsten sommerferie. Det vil dog være muligt at spi

Nu holder træningen næsten sommerferie. Det vil dog være muligt at spille uden træner både mandag og torsdag fra 18.00-21.00. God sommer og på...

Kvik Næstved: DM Bronze –

Det blev til en flot bronzemedalje til KVIKs juniorliga hold, da der blev spillet Danmarksmesterskab for juniorhold i Odense. Det var KVIK Næstved, Amager,...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?