😎🏓🏓😎

Den tredje del handler om klubbens hold i Serie 1 og Jyllandsserien, hvor 4 ud af 5 hold på imponerende vis sikrede sig at komme i oprykningsspillet i foråret.

Sisu/MBK 7 (Serie 1 – pulje 4)
Holdet havde en afbudsramt sæson, hvor en brækket finger bl.a. gjorde, at holdet havde brug for at spille med en reserve fra Serie 2 i to kampe. Sæsonen startede med et nederlag i det første lokalopgør imod Sisu/MBK, men blev hurtigt fulgt op af en stærk 7-3 sejr. I kamp nr. 3 skulle holdet møde de senere oprykningskonkurrenter fra Horsens. Dette var, i øvrigt, den eneste kamp holdet spillede uden deres holdkaptajn og toer på toplisten, Mathias Heidmann. Det så derfor sort ud, da Horsens tog en føring på 4-1. Et imponerende comeback anført af purunge Bastian Diness, der vandt sine to sidste kampe i holdkampen, bl.a. en 3-0 sejr over Michael Sørensen, der kun tabte 2 kampe ud af 18 i hele sæsonen, gav dog til sidst holdet et 5-5 resultat og et point med videre. Den efterfølgende kamp blev igen en sikker sejr på 7-3, og holdet havde var nu over oprykningsstregen med 5 point ud af 8 mulige efter første halvdel af puljen. Efter endnu en 7-3 sejr i kamp fem, så var holdet på god kurs imod oprykning. I kamp seks og syv ventede dem dog to kampe imod de to andre oprykningskandidater Sisu/MBK og Horsens. Et snævert nederlag på 6-4 i lokalopgøret imod det andet Sisu/MBK hold gjorde, at de skulle jagte en sejr i den efterfølgende kamp. Kampen kunne dog fremhæves for mange ting, bl.a. at Mathias Heidmann slog toplistens nr. 1 i en intens affære, og at Thomas Østergaard spillede en fantastisk holdkamp med to sejre, bl.a. over toplistens nr. 3. Desværre var det ikke nok, og derfor skulle holdet nu spille en direkte oprykningskamp imod Horsens om 2. pladsen i puljen og dermed den sidste oprykningsplads. Sisu/MBK kom hurtigt bagud 0-2, men fik næsten lige så hurtigt vendt kampen til 2-2. Derefter skiftedes de to hold til at vinde en kamp hver indtil stillingen 4-4. Inden kampen førte Horsens med to point, så Sisu/MBK var derfor presset inden de resterende to kampe i holdkampen. Men med to pragtpræstationer af Mathias Heidmann og Adam Pietrzak, så vandt de begge med 3-0 i sæt, og dermed kunne holdet fejre en 6-4 sejr. Sisu/MBK og Horsens havde nu begge 9 point i puljen, men da de indbyrdes kampe var endt 5-5 og 6-4 til Sisu/MBK, så var Sisu/MBK bedst indbyrdes inden den sidste spillerunde, hvor de dermed ”bare” skulle hente lige så mange point som Horsens for at sikre sig oprykningen. Sisu/MBK var dog endnu engang afbudsramt til sæsonens sidste kamp og måtte låne en spiller fra Serie 2 endnu en gang. Det stoppede dem dog ikke, da de derefter kom ud med en stærk holdpræstation, hvor alle tre spillere vandt 2/3 singler, samtidigt med, at doublen også blev vundet. Dermed kunne de fejre oprykningen, og at de nu skal spille med i Jyllandsserie kval. rækken i foråret. Mathias Heidmann var holdets bedst præsterende, da han endte ud med 18 sejre i 21 kampe.

Sisu/MBK 6 (Serie 1 – pulje 4)
Det, igennem mange år, uadskillelige hold bestående af Ole Nielsen, Bent O. Jakobsen og Erik Morre blev ved sæsonstart decimeret, da Erik blev tvunget til at melde sig skadet i hele sæsonen. Holdkaptajnen fik derefter rekrutteret svigersønnen Mathias Monberg Jacobsen, og denne beslutning skulle vise sig at være fremragende. De tre spillere på holdet spillede samtlige otte holdkampe sæsonen igennem. Sæsonen startede ud med tre sejre, hvorefter en tur til Horsens i kamp 4 skulle give holdet det første nederlag i sæsonen. Det slog dem dog langt fra ud, da de næste to kampe blev vundet med overbevisende 8-2 sejre. Med 5 sejre i 6 kampe førte holdet puljen inden de resterende to kampe imod rækkens nr. 2 og 3 Sisu/MBK og Horsens. En enkelt sejr var nødvendig for at sikre oprykningen. Først ventede et lokalopgør imod Sisu/MBK. Sisu/MBK 6 kom bedst fra start med en 2-0 føring, som dog hurtigt blev udlignet af Sisu/MBK 7 til 2-2. Den ene af disse kampe var en kamp mellem toplistens nr. 1 og 2, Ole Nielsen og Mathias Heidmann. I deres første indbyrdes opgør i sæsonen havde Ole vundet 3-2, men denne gang var heldet på Mathias’ side, og han endte med en 2-3 sejr. Det er et drabeligt rivalopgør de to topspillere er ved at opbygge med hinanden. Efterfølgende vandt Sisu/MBK 6 de næste tre kampe og kom foran 5-2. De skulle nu kun sikre sig en enkelt ud af de tre resterende singler for at rykke op. Det startede med et nederlag, men i kamp 9 lykkedes det Ole at vinde en tæt 3-2 kamp, og dermed kunne holdet bryde ud i jubel. Det endte til sidst med en 6-4 sejr, og da Horsens i deres næstsidste kamp i sæsonen tabte, så var puljesejren også allerede sikret inden den sidste kamp i sæsonen, der var et møde imod netop Horsens. Denne dag gik alt Sisu/MBKs vej, da de udraderede Horsens med hele 9-1 og derefter kunne skyde champagnepropperne af som suveræne puljevindere. Ole Nielsen vandt toplisten med 19 sejre i 24, og Mathias Monberg Jacobsen tog sig af tredjepladsen med næsten lige så imponerende 18 sejre i 24 kampe. Bent O. Jakobsen formåede at vinde 50 % af sine kampe. De kan nu se frem til at spille med i Jyllandsserie kval. rækken i forårssæsonen.

Sisu/MBK 5 (Serie 1 – pulje 3)
Holdet havde en helt fantastisk sæson, da de formåede at gå ubesejret igennem puljen. To nye spillere stillede til start, da holdturneringen gik i gang i form af Malte Bjerg Vittrup og Janus Laier, der dog forinden havde haft en enkelt sæson bag sig i klubben, hvor de ihærdigt havde trænet sig op. Hele vejen igennem var holdet suverænt. De startede sæsonen med at vinde samtlige fire kampe i puljens første halvdel. Selvom de gav en smule væk i anden halvdel af sæsonen ved at spille to kampe 5-5, begge på udebane imod puljens nr. 2 og 3 TST Aarhus og Purhus, så vandt de stadig de øvrige to kampe med stensikre 8-2. Dermed havde de, da sæsonen sluttede, formået at få dobbelt så mange point som holdet lige under oprykningsstregen. Det skal dog siges, at der trods alt stadig var spænding om puljesejren, da Sisu/MBK i sidste runde mødte Purhus, hvor to point adskilte de to hold ad før sæsonens sidste kamp. I det første indbyrdes møde havde Sisu/MBK vundet med 6-4, så et nederlag til Purhus på sæsonens sidste spilledag kunne sende puljesejren til Spentrup. Sisu/MBK stillede op med masser af rutine med Finn I. Jensen og Erik Hjorth, der tilsammen havde en samlet alder af 141 år. Det var også en meget afbudsramt dag for holdet, da både Malthe og Janus havde meldt afbud og der blev derfor hevet en reserve ind til den afgørende kamp. Begge hold fulgtes ad hele vejen igennem, og ingen af dem var på noget tidspunkt foran med to sejre. Da stillingen var 5-4 til Purhus skulle Erik spille sæsonens sidste kamp. Efter en forrygende indsats vandt han en sikker 3-0 sejr, som samtidigt var hans 3. sejr i holdkampen, og dermed kunne holdet fejre puljesejren, og at de skal spille med i Jyllandsserie kval. rækken i forårssæsonen. Bedst præsterende for holdet blev Finn I. Jensen med 18 sejre i 21 kampe, efterfulgt af Malte Bjerg Vittrup med 13 sejre i 21 kampe. Alle fire spillere på holdet vandt over halvdelen af deres kampe. Til slut skal det også nævnes, at Finn sideløbende med seniorholdturneringen spillede veteranholdturnering, hvor han formåede, for første gang nogensinde, at slå hans klubkammerat, den 27-dobbelte danmarksmester og tidligere veteranverdensmester, Claus Pedersen. Hans første kommentar efter sejren var: ”Dette har jeg drømt om siden jeg var 15 år”, hvilket i øvrigt, for at sætte tingene i perspektiv, var i 1965.

Sisu/MBK 4 (Jyllandsserien – pulje 2)
Holdet startede ud med en lidt usikker start med 1 point i deres første to kampe. Efterfølgende kom der dog i den grad vind i sejlene, da de næste tre kampe blev vundet på imponerende vis med store sejre på 9-5, 9-5 og 10-4. Holdet havde nu lagt sig selv i en fremragende position med 7 point ud af 10 mulige efter første halvdel af puljen var færdigspillet. De næste to kampe skulle spilles imod puljens to bundhold, Rønde og Grenå. Desværre skulle holdet nu være uden rækkens mest vindende spiller på daværende tidspunkt, Benjamin Lillelund, der desværre havde pådrages sig en skade. Om det endte med at være udslagsgivende, er svært at spå om, da hans reserve i begge kampe formåede at vinde 2/3 kampe. Men i hvert fald blev det til to nederlag, og holdet havde nu sat sig selv under pres før de resterende to kampe imod de direkte oprykningskonkurrenter TST Aarhus og Viby, som nu begge skulle vindes for at rykke op. Den første kamp, imod TST Aarhus, blev noget af en gyser, hvor Sisu/MBK efter en fremragende start kom foran 1-4, men TST Aarhus fik kæmpet sig godt tilbage i kampen og stillingen efter de første ni kampe var 4-5. Herefter vandt Sisu/MBK dog de næste to kampe og fik dermed en 4-7 føring før TST Aarhus reducerede til 5-7. Der skulle nu en enkelt sejr til i de resterende to kampe og denne sikrede Benjamin Lillelund, i hans comeback, hvor han formåede at vinde alle hans fire kampe i holdkampen. Dermed kunne Sisu/MBK tage en 6-8 sejr med sig og forberede sig på den afgørende kamp i puljen imod Viby, som ville afgøre hvem af de to hold, der ville rykke op. Hvis Sisu/MBK formåede at vinde ville de lige akkurat snige sig op på 11 point, imens Viby og TST Aarhus ville ende lige efter på begge 10 point. Desværre blev den sidste holdkamp aldrig tæt, da Viby allerede havde sikret sig oprykningen ved en 7-2 føring og efterfølgende holdsejren, da de kom på 8-2. Sisu/MBK fik reduceret lidt til sidst, men det endte stadig med et ærgerligt 9-5 nederlag. Dermed måtte de tage sig til takke med en 4. plads i puljen. Benjamin Lillelund endte som den bedst præsterende på holdet med sine 19 sejre i 24 kampe efterfuldt af Phu Du Tran med 9 sejre i 18 kampe. De resterende spillere på holdet var Christian H. Andersen, Rasmus Damkjær Hansen, Eyun Ellendersen og Sylwester Niezgoda.

Sisu/MBK 3 (Jyllandsserien – pulje 3)
Holdet lagde sæsonen ud på sensationel vis ved at vinde over samtlige fem hold i rækken i puljens første halvdel. Det blev både til storsejre på 10-4 og 11-3, men holdet var også fremragende til at holde hovedet koldt med to 8-6 sejre. I sæsonens 6. kamp gik det dog galt på en udebanetur til Kolding, og holdet måtte indkassere deres første nederlag. De næste to kampe skulle nu blive afgørende for, hvem der skulle ende som de to oprykkere, da holdet nu skulle møde Esbjerg og Vejle, de to andre tophold i rækken. Først på en lang udebanetur helt til det vestlige Jylland, hvor Esbjerg lagde hjemmebane til en underholdende kamp. Kampen svingede frem og tilbage med stillingerne 3-1, 3-4, 5-4, men pludselig fik Sisu/MBK teten i kampen og på fremragende vis hev de de resterende fem kampe i holdkampen til aarhusiansk sejr, og dermed kunne de tage en 5-9 sejr med sig på den to timer lange køretur hjemad. Nu galt det så en hjemmekamp imod Vejle. Det blev endnu en tæt affære, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt i holdkampen var foran med to indtil stillingen 6-6 og de to afgørende kampe blev sat i gang. Her var Vejle desværre bedst og fik taget sejren. Sisu/MBK var nu kun et point foran Vejle, men da de formåede at vinde den ene af de to topkampe, havde de stadig tre point ned til Esbjerg på tredjepladsen før de resterende to kampe i puljen imod de to bundhold. Dermed var én sejr nok til oprykning, imens der formegentlig skulle to til for at sikre 1. pladsen i puljen. Det blev til to overbevisende sejre på 10-4 og 11-3, og dermed kunne holdet fejre puljesejren. Alle seks mand på holdet formåede at vinde mindst halvdelen af deres kampe, hvor især nr. 2 og 4 på toplisten, Mikkel B. Christensen og Claus Holm, skal fremhæves for en fantastisk halvsæson, da de hver især vandt 18 og 16 ud af 24 kampe. De resterende fire spillere på holdet var Jens V. Jacobsen, Jonathan Weiss, Johan Grønhøj og Giang Trung. De kan nu se frem til at spille med i DT kval. rækken i forårssæsonen.Kilde

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her