🏓🏓

I den netop overstüede weekend blev efterürssÌsonen fÌrdigspillet for klubbens tre hold irÌkkerne. Det er den første halvsÌson i klubsamarbejdet mellem Sisu/MBK og BTK Viby.

Sisu/MBK-BTK Viby 1
Dameligaholdet endte, efter en meget afbudsramt sÌson med at tage 3. pladsen i grundspillet og kan dermed se frem til at spille med i andet grundspil. Her für holdet 3 point med over, som følge af tredjepladsen i det første grundspil. De øverste 6 hold i Dameligaen skal møde hinanden en gang mere i andet grundspil. Udover Sisu/MBK-BTK Viby er Amager, OB, Hvidovre Bordtennis, Virum og Hillerød GI güet videre til andet grundspil. Her kÌmper holdene om at komme i top 4, for at kvalificere sig til DM-slutspillet.

Det skal ogsü nÌvnes, at Mie Binnerup Jacobsen i sin tilbagevenden til Dameligaen vandt toplisten i det første grundspil med imponerende 17 sejre i 19 kampe. Ann-Christine Rosager Christensen endte ogsü i top 10 pü toplisten med 9 sejre i 17 kampe.

Derudover bestod holdet af Sally Maribo, Pernille Pødenphant Søndergaard, Pernille Refstrup Agerholm og Vivi Tu.

Sisu/MBK-BTK Viby 2
Klubbens højest rangerede 1. divisionshold sluttede sÌsonen pü en imponerende 2. plads i pulje 2. Det var en meget tÌt pulje, hvor nr. 2-4 alle endte med 4 sejre og 2 nederlag, og holdene endte pü henholdsvis 13, 12 og 11 point.

Med 2. pladsen kan holdet nu se frem til at spille oprykningsspil imod nr. 7-10 i Dameligaen, samt nr. 1-2 fra 1. divisions puljerne. Nr. 1 og 2 i optykningsspillet rykker op i Dameligaen. Da Sisu/MBK-BTK Viby allerede har et hold i dameligaen, sĂĽ kan holdet dog ikke rykke op fra oprykningsspillet. Men holdet ser alligevel frem til at fĂĽ god mostand i forĂĽret.

Det var et meget stabilt hold, da fem af kvinderne vandt minimum 2/3 af deres kampe i løbet af efterürssÌsonen. Holdets topscorer blev Mette Kristensen og Malene Dyrby Hansen med henholdsvis 10 og 9 sejre i 12 kampe.

Derudover bestod holdet af Christina J. Nielsen, Ida G. Nielsen, Sia Mann Sinding og Anna MikkjalsdĂłttir.

Sisu/MBK-BTK Viby 3
Klubbens andet 1. divisionshold kÌmpede bragt sÌsonen igennem, men endte til slut kun med 1 enkelt sejr i 6 kampe og dermed en 7. plads i pulje 1. De skal i forüret spille nedrykningsspil sammen med nr. 3-7 i 1. divisions puljerne. Her skal holdet forsøge at ende i top 2, for at tilspille sig en ny sÌson i 1. division.

Holdet bestod af de unge talenter Malene Dyrby Hansen, Sørine Diness og Camilla Jakobsen, samt de rutinerede krÌfter Lene Dall-Hansen og Vibeke Schneider.

Som man kan se på billederne er der et godt socialt fællesskab hver gang de tre hold er afsted til kamp. Vi ser frem til at følge holdene i forårssæsonen. 😀


Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her