Hvis dette ikke er et relevant indlæg til denne gruppe, må i meget gerne sende mig en personlig besked, så sletter jeg det😄.
Til august, starter jeg en Podcast, omhandlende Bordtennis🏓, en podcast hvor jeg igennem samtale, vil belyse de gode energier der er ude i det danske bordtennisland.
Jeg har derfor brug for en masse input💡 til hvad der kan snakkes om … JEG sorterer ikke i de ideer i kommer og går efter at alle ideer er lige gode, Ydermere har jeg ikke tænkt mig at fravælge nogen, da alle mennesker i mine øjne er lige interessante.
Jeg håber derfor at i vil tage godt imod dette initiativ, både hvis i bliver spurgt om at deltage, men også komme med ideer til emner som jeg kan tage op.
Nedenstående emner er allerede i støbeskeen:
· Bordtennis fra skolegården til træningslokale.
· Hvordan vil unge mødes af træneren.
· Hvordan bliver de unge hørt mere.
· Bedre økonomi i dansk bordtennis.
· Hvor står dansk bordtennis om 10 år.
· Hvordan gør bordtennis mere opmærksom på sig selv, i forhold til andre sportsgrene.
Jeg håber som sagt i vil være med til at hjælpe mig, og glæder mig til at modtage en masse ideer til hvad jeg kan tage op i podcasten. send dem gerne som en personlig besked i Messenger, eller ring til mig på 40 80 77 83.
Jeg ser frem til at høre fra jer.
Martin BruczKilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her