0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

🚚 🏓 Gratis fragt over 699 kr 🏓 🚚

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeLigaNytBordtenisLiga HerrerSabalic: Oplæg til debat om Ligaen og divisionerne

Sabalic: Oplæg til debat om Ligaen og divisionerne

John Sabalic har udgivet et debatoplæg på facebookgruppen Bordtennis DK. Vores Bordtennis bakker op om indslagets relevans, og vi har fået lov til at videregive oplægget herunder.


I skyggen af VM spilles der i weekenden de afgørende kampe i herrernes BordtennisLiga inden de seks bedste skal spille slutspil, og de fire nederste skal spille ned-/oprykningsspil til næste sæson med de to bedste fra 1. division.

Er det vigtige kampe for klubberne? Hvem har lyst til at satse på deres talenter? Hvor kommer informationen om holdene fra? Hvis vi lige ser på, hvem der spiller i BordtennisLigaen så har den måske aldrig været bedre. Der er stærke spillere fra bl. a. Sverige, Polen, Frankrig, Tjekkiet, Egypten, Indien og England. Dog spilles der uden de største danske landsholdsspillere, men med talentmassen under og gode spillere, der tidligere har satset på en landsholdskarriere. Højst på talentlisten står OB’s Noah Hvid, mens Hillerød-spillerne Daniel Simonsen, Patrick Skarsholm og Peter Svenningsen følger trop, og spændende bliver det også at følge Herlevs Thor Christensen og Københavns overraskelse Emil Friis Hansen. Når man i samme åndedrag nævner Virums Theo Dyekjær så står man tilbage med syv lovende talenter, der udvikler sig i landets bedste række som selvfølgelig også består af evighedstalenter, der yder skarp modstand.

Når weekenden er overstået så har man fundet de seks hold, der skal kæmpe om DM; Næstved, Roskilde, B 75, Brønshøj/København, og måske Herlev.

Der er fire hold, der skal kæmpe om at undgå nedrykning. Det bliver med sikkerhed Amager, OB og Viby, mens Virum skal overgå Hillerød for at undgå nedrykningsspil.
Og hvem kan de så møde i nedrykningsspillet? Der er kamp om pladserne i 1. division og det kan både blive Silkeborg, B 75 2, Hørning, Rønde og Næstved 2, hvor førstnævnte spiller med nævneværdige talenter som Matias Larsen, Cristian David Hold og Magnus Hartvigsen. Der er lagt op til en spændende samling i Hirtshals i morgen.


Er der egentlig nogen interesse for divisionskampe i det hele taget? Kunne være dejligt, hvis klubberne lagde kampreferater ud til hele BordtennisDanmark.

Følgende ting har jeg bemærket i denne sæsons Liga:


– Michael Maze spiller endnu, men trak sig i kampen mod Brønshøj/København med en skade. Kan man måske overveje at sætte en reserve ind?
– Noah Hvid viser god fremgang – er han fremtidens mand? 7/16.
Sune Bjørn Larsen, KBH/Brønshøj, har fået et fantastisk comeback med 7 sejre i 12 kampe.
– DM-sølvvinderen fra Hillerød, Patrick Skarsholm, er i god udvikling og spændende at følge. 5/8.
– DM-bronzevinderen Carsten Egeholt på 56 viser stigende formkurve efter vægttab og 7/11.
Bundproppen Amager har indtil videre brugt 11 spillere.

God fornøjelse og god weekend.

John Sabalic


Deltag i debatten på facebookgruppen Bordtennis DK.

Seneste nyt

Næstved: Næstved Bordtennis har lavet aftale med den 17-årige svenske juniorlandsholdsspiller David Björkryd – Næstved Bordtennis

Næstved Bordtennis færdiggør vores aktivitet på transfermarkedet ved at lave aftale med det 17-årige stortalent David Björkryd, der skal repræsentere Sverige ved Ungdoms EM...

Sjørring: Nu holder træningen næsten sommerferie. Det vil dog være muligt at spi

Nu holder træningen næsten sommerferie. Det vil dog være muligt at spille uden træner både mandag og torsdag fra 18.00-21.00. God sommer og på...

Kvik Næstved: DM Bronze –

Det blev til en flot bronzemedalje til KVIKs juniorliga hold, da der blev spillet Danmarksmesterskab for juniorhold i Odense. Det var KVIK Næstved, Amager,...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?

Tilbud

GEWO BordtennisRobot Omega Nexxt

Original price was: 16.140,00 kr..Current price is: 14.007,50 kr..
Tilbud

GEWO Bordtennisbolde Select Pro 40+ ***- 72 stk - hvid

Original price was: 675,00 kr..Current price is: 535,00 kr..