0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBshop med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeForbundsnytBordtennis DanmarkRoskilde vandt 3-2 efter intens kamp

Roskilde vandt 3-2 efter intens kamp

Roskilde vandt 3-2 på hjemmebane i Europa Cup’ens kvartfinale over polske Bogoria Grodzisk. Det blev en velspillet, intens kamp på et højt spillemæssigt niveau. Returkampen spilles næste fredag foran polske tilskuere nær Warszawa.
“Denne kamp havde alt det, som tilskuerne ville have elsket. Tænk over den afslutning,” fortalte en glad Mikkel Hindersson efter kampen, som Michael Maze afgjorde ved stillingen 2-2 mod Europas måske bedste defensiv-spiller, Gionis. Ved stillingen 0-3 i det afgørende sæt fik Maze kæmpet sig tilbage efter nogle lange dueller mod den knivskarpeste defensiv. Maze blev matchvinder med to sejre i dagens kamp.
“Det er det her, vi spiller for. Hvor vil det være fantastisk for Roskilde, hvis vi kan få en hjemmebanekamp med tilskuere til en semifinale,” siger Maze, der var lidt bekymret for, hvordan kroppen ville have det i morgen.
“Jeg skulle virkelig finde alt, hvad jeg havde i mig for at vinde de her kampe.” Med tanken på, hvor meget venstrearmen skulle i forhåndssving mod den græske defensiv bliver det spændende at se om armen kan løftes de næste par dage.
Jens Lundkvist var yderst tilfreds med sejren og tilfreds med dagens spil. “Jeg har ikke spillet mod defensiv i flere år, så det gik godt nok. Manglede lige den sidste skarphed. Næste gang skal jeg nok vinde over ham,” fortæller den sympatiske Roskilde-svensker, der supplerede Maze med en sejr på 3-0 over den 15-årige polak, Redzimski.

“Det fede var at vi vandt 3-2, og det sætter stemningen op til returkampen. Hvis vi kan få to sejre næste gang og spille de afgørende tre sæt om at vinde den endelige kamp så kan vi klare den. Både Maze og Lundkvist kan slå alle de andre. Vi kan også bare vinde kampen, og så er semifinalen hjemme,” siger sportschef og superreserve Allan Bentsen.

LÆS OGSÅ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer