...
0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBshop med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeProfilerPeter RosenmeierRosenmeier: ’Rosenmeiers Rejse’ - Forhekset i Uganda I dag vises første...

Rosenmeier: ’Rosenmeiers Rejse’ – Forhekset i Uganda I dag vises første af


’Rosenmeiers Rejse’ – Forhekset i Uganda ?? ?

I dag vises første afsnit af min tv-serie – ’Rosenmeiers Rejse’. Her tager jeg til Uganda og møder blandt andet Patrick, der lever med lammelse i begge ben efter polio-virus og Hillary, der bliver mobbet, holdt udenfor og slået af sine klassekammerater, fordi han ser anderledes ud.

Jeg har altid været kendt for min optimisme og gåpåmod, og det har båret mig langt – både på og uden for bordtennisbordet. Begge dele prøver jeg at give videre til Patrick og Hillary, når jeg gennem sport og sociale relationer prøver at bryde de barrierer, som begge oplever som mennesker med handicap i et land, hvor langt de fleste er af den opfattelse, at man er forhekset eller moren har gjort noget forkert i graviditeten.

En hel vanvittig tanke for mig, der er født med defekt på både arme og ben. Det har givet stof til eftertanke og oplevelser, der får mig til at reflektere over min hverdag.

Det håber jeg også, det vil give dig. ?
Se med i aften kl. 21.25 på DR1 eller allerede nu på @drtv_dr

@drsporten @drnyheder @parasportdanmark @ittffoundation @ittf_para @ittfworld

 Kilde

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Populært

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.