0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeProfilerPeter RosenmeierRosenmeier: Mine forældre har betydet uendeligt meget for mit liv og min...

Rosenmeier: Mine forældre har betydet uendeligt meget for mit liv og min måde


Mine forældre har betydet uendeligt meget for mit liv og min måde at anskue verden på. ??

Men selv for to højtuddannede mennesker i vores veloplyste velfærdssamfund, var det en nærmest uoverskuelig situation, da jeg kom til verden. ?

I Ukraine ?? anbefaler staten på det kraftigste forældre til børn med handicap at aflevere dem på børnehjem. Jeg kan slet ikke holde ud at forestille mig, hvordan mit liv ville have været, hvis jeg ikke havde haft mine forældre til at støtte og guide mig igennem både op- og nedture.
@drsporten @drtv_dr

 Kilde

LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer