0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeProfilerPeter RosenmeierRosenmeier: I aften kommer endnu et afsnit af mit nye rejseprogram -...

Rosenmeier: I aften kommer endnu et afsnit af mit nye rejseprogram – et meget


I aften kommer endnu et afsnit af mit nye rejseprogram – et meget specielt et endda.
Længe før krigens brutalitet var en realitet, var jeg i oktober sidste år i Ukraine. ??

Landet er et af de allerbedste nationer, når det kommer til paralympisk idræt. Men faktum er også, at næsten alle børn med handicap bor på børnehjem – de fleste uden kontakt til deres forældre, under ekstreme forhold og med udsigt til institutionsliv resten af deres liv.

Turen gik lige i mit ❤️ og har sat min egen idrætsdeltagelse i perspektiv.

For de ukrainske paraatleter er sporten en vej ud af institutionslivet. Kan de blive rigtig dygtige, er der store medaljebonusser og løn fra staten, men det er også deres eneste chance – og det er en kamp for overlevelse!

Se med i aften kl.21.15 på DR1 eller allerede nu på DRTV https://www.dr.dk/…/rosenmeiers-rejse_-gemt-vaek-i…

 Kilde

LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer