Ved denne uges Table Tennis Pro Series turnering i Sverige var det damernes tur, og denne gang var Danmark repræsenteret ved Mie Skov.

Table Tennis Pro Series er en invitationsturnering, som afvikles 1-2 gange om måneden, hvor professionelle bordtennisspillere tilbydes mulighed for hårde og udviklende kampe i en intens turnering med få spillere.

Denne gang var der 6 deltagere:

  • Mie Skov, DEN
  • Ganna Gaponova, UKR
  • Leonie Hartbrich, HUN
  • Martine Toftaker, NOR
  • Rebecca Muskantor, SWE
  • Jennifer Jonsson, SWE

Turneringen startede med et gruppespil, hvor alle mødte alle. Herefter skulle nr. 5 møde nr 6 i en placeringskamp, mens nr 1-4 mødtes i slutspil med semifinaler og finale.

I gruppespillet hentede Mie 2 sejre, og sluttede derved på en 3. plads. Det betød, at hun skulle møde ukrainske Ganna Gaponova i semifinalen. Mie formåede at presse Ganna ud i 5 sæt, men Ganna sluttede med at vinde 11-6 i 5. sæt. Ganna blev i øvrigt den endelige vinder af turneringen.

I kampen om 3-4 pladsen var Mie stærkest, da hun slog ungarske Leonie Hartbrich med 3-0.

Mie har ved en tidligere lejlighed stået øverst på skamlen ved Table Tennis Pro Series, men denne gang var der hård modstand.

Martin Buch deltog tidligere i maj

Tidligere i maj deltog Martin Buch Andersen i turneringen. Her opnåede han en 7. plads i et stærk felt med blandt andet Simon Arvidsson, Sam Walker, Antoine Doyen og Anton Andersson – flere af disse spillere er kendt fra den danske BordtennisLiga.

Link: Table Tennis Pro Series i Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her