0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

WEBSHOP med bordtennisudstyr på vej

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeLigaNytBordtenisLiga HerrerKøbenhavn: På lørdag den 30. oktober kl. 11.00 spiller BB/KBTK 1. hold...

København: På lørdag den 30. oktober kl. 11.00 spiller BB/KBTK 1. hold i ligaen


På lørdag den 30. oktober kl. 11.00 spiller Brønshøj og Københavns fælles 1. hold, BB/KBTK igen på hjemmebanen i Grøndal Multicenter.

Holdet har lagt stærkt ud, og er efter sæsonens første tre kampe placeret på en flot 3. plads blandt de 10 hold i BordtennisLigaen – landets stærkeste række.

Lørdagens modstander er Herlev Bordtennis, som ud over et par stærke svenskere, har den tidligere brønshøjspiller, Thor B. Christensen, på holdkortet. Han var fornyeligt med til at vinde EM-bronze for Danmark og var i DM-semifinalen tæt på at besejre Anders Lind i nervepirrende kamp over syv sæt.

På BB/KBTK’s hold er den anden DM-bronzevinder, Carsten Egeholt, den endnu ubesejrede cheftræner Kim Nylander, multikunstneren Sune Bjørn Larsen og unge Emil Friis Hansen. Fire spillere, som er født i hver sit årti.

Vi håber, at klubbens medlemmer har lyst til at kigge forbi og bakke op om holdet i en kamp, der godt kan gå hen og blive en tæt affære. Opbakningen fra publikum kan sagtens blive den afgørende faktor.

Aftenen før, fredag d. 29. oktober kl. 19.00 spiller BB/KBTK ude mod Hillerød GI i Royal Stage.


Kilde

LÆS OGSÅ

Populært

PÅ PLAKATEN

Seneste kommentarer