??????
Mens mange af klubbens medlemmer i alle aldre deltog ved klubbens eget DMA Cup, var Jocefina og Oliver taget en tur til Svergie, for at deltage i Halmstad Masters, som er en del af Sweden Tours?

I Dame Elite spillede Jocefina sig videre som puljevinder efter bl.a. to tætte 5-sæts kampe. I 8-delen blev det til et 2-3 nederlag mod Linn Olsson, BTK Frej.

Jocefina deltog også i Dame 20. Her vandt hun sin 8-del, men måtte herefter se sig slået i kvartfinalen af en velspillende Mille Stoffregen i 4 tætte sæt.

Oliver deltog I både P18 og P16. I P18 manglede Oliver de sidste marginaler. Han tabte begge puljekampe 2-3.
I P16 var 6. seedet Oliver anderledes skarp. Fra 16-delen gjorde han rent bord helt frem til kvartfinalen, hvor 2. seedet Elias Sjögren fra Ängby ventede. Oliver har altid haft det svært med Elias. Men denne gang viste Oliver, at han den seneste tid har fået meget bedre styr på flere aspekter af sit spil. Han vandt kampen 3-2 og rendte herefter ind i Elias Sundin fra Spårvägen BTK. Oliver fortsatte skarpheden, og kunne med 3-1 sikre sig pladsen i finalen mod kommende Hvidovre spiller Noa Dahlström. Oliver lagde ud med at vinde første sæt, hvorefter Noa fik bedre styr på sin gameplan. Kampen endte med et 1-3 nederlag for Oliver, som altså endte med en flot 2. pladsen i rækken med 95 tilmeldte spillere ??

Hvidovre: Jocefina og Oliver var til Halmstad Masters 2022

Kilde

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her