🏆🇩🇰🇩🇰🏆
En dag der både bød på gulv, sølv og bronze for Hvidovre spillere ved lørdagens individuelle DM Senior!

I Herre Senior måtte Tobias Rasmussen se sig slået ud i semifinalen af den 1. seedet Jonathan Groth med cifrene 1-4. Derfor en bronzemedalje til Tobias🥉

I Dame Senior var der dømt ren Hvidovre finale, idet klubbens 1. seedede Sophie Walløe og 2. seedet (og forsvarende danmarksmester) Jocefina Haagensen begge havde spillet sig i finalen til trods for flere nervepirrende kampe frem mod finalen. Finalen blev ligeså en marathon kamp mellem de to klubkammerater. I efter 7. sæt var det Jocefina der kunne strække armene i vejret og lade sig hylde af de 3-400 tilskuere i hallen som danmarksmester for andet år i træk! Det er noget af en bedrift af den unge Jocefina, som blot er 19 år gammel.

Stort tillykke til både Jocefina, Sophie og Tobias med de flotte individuelle resultater! 💪

I de tidlige runder af single turneringen kan bl.a. klubbens unge juniorer David Lund Heinig og Oliver Skouboe Berntsen være fint tilfredse. Begge spillede sig videre fra fredagens kvalifikationspuljer. Det sluttede for begge drenge i 1/16 finalen i morges.

Imorgen står den på doubler, hvor klubben ligeledes har seedede par helt frem til de sjove kampe i både Dame-, Herre- og Mixed double.
Held og lykke til de mange Hvidovre par! 🤞🏓

Hvidovre: Danmarksmester fra Hvidovre

Kilde

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her