??????
Klubben har de seneste 5 dage været repræsenteret med 3 spillere og 2 trænere ved Ängby International, som spilles i Stockholm. Jocefina Haagensen var afsted med Dame Junior landsholdet, mens Villads Bergholt og Oliver Skouboe Berntsen var afsted med Victor og Mads, som derudover havde 6 yngre drenge og drenge spillere med fra Danmark.

Jocefina gjorde rigtig fin figur af sig, da hun formåede at spille sig til kvart- og semi i alle 3 rækker, hun stillede op i, som er hhv. Women Elite, Girls 18 og Girls 20.
Oliver, som spillede to-mands holdturnering med David Lund Heinig fra Virum, var stærkt medvirkende til, at det blev til en flot 2. plads i Cadet rækken, efter mange flotte sejre. I single rækkerne fik Oliver en masse gode sejre og erfaring med sig hjem.
Villads var afsted til sin første større udenlandske turnering. Han fik sig flere kampe på rigtig højt niveau, hvor Villads virkelig viste, at han kan være med på dette niveau. Det blev til mange intense og tætte kampe og flere gode sejre undervejs.

Nedenfor er lidt billeder og videoer fra turneringen, hvor specielt det stærke sammenhold danskerne imellem er værd at bemærke. Ligeledes var alle rigtig gode til at hjælpe og coache hinanden i kampe, hvor der ikke var en træner tilstede!?

Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her