Af Torsten Olav Sejr Hansen

Tilbage i februar fortalte jeg her i gruppen (Bordtennis DK på Facebook), at HGI Hillerød Bordtennisklub siger farvel til afvikling af det internationale ungdomsstævne Danish International, men at vi samtidig havde et nyt stævne på bedding til Pinsen i år.

Nu er vi klar til at invitere til stævnet, som har fået navnet “Hillerød PinseCup”.
Hent invitationen her: http://hgibt.dk/…/uploads/Pinsecup_Invitatition_2022.pdf

I udarbejdelsen af invitationen har vi haft behov for at fortælle en hel del detaljer, om både holdturnering, åbne rækker, aldersinddelte rækker, overnatning og fest. Derfor har vi tilladt os at brede os over 8 sider, så invitationen er faktisk et helt hæfte. Med 3 dage til rådighed, har vi valgt at lægge følgende program:

LØRDAG DEN 4. JUNI
– 2-mandholdturnering for både ungdom og senior.🏓
SØNDAG DEN 5. JUNI🏓
– Åbne rækker for både ungdom og senior🏓
MANDAG DEN 6. JUNI🏓
– Traditionelle alders- og niveauinddelte rækker for ungdom samt single+double rækker for 60+ spillere.

Bemærk at vi særligt håber på stor tilslutning til holdturneringens SENIOR MIX række – så d’herrer – det er NU I skal ud at finde byde damerne op til spil.
Holdene kan sammensættes på tværs af klubtilhørsforhold. Vi håber naturligvis også, at mange ungdomsspillere vil tage udfordringen op i holdturneringen for ungdomshold.

I Holdturneringerne gives der ikke point til ratinglisten. Det samme gælder for de individuelle 60+ rækker.
Alle øvrige rækker spilles med ratingpoint.

Vi glæder os til at se jer i Royal Stage i Hillerød i Pinsen fra den 4.-6. juni – måske er det lige præcis her, I skal tilbringe sæsonens sidste klubtur?


Disclaimer: Torsten Hansen er både redaktør på VoresBordtennis.dk og stævneleder ved Hillerød PinseCup. Stævnet vil derfor helt naturligt få særlig dækning på VoresBordtennis.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her