0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

HomeØSTHillerød GI BordtennisHillerød: Bordtennisligakamp endte i Golden set

Hillerød: Bordtennisligakamp endte i Golden set

Herrerne spillede fredag imod København/Brønshøj, som havde vundet deres 3 indledende kampe. En nøglekamp for at nå første målsætning om at komme i Top 6.

Det blev en yderst tæt holdkamp der varede 3 ½ time, og måtte afgøres i Golden Set.

Hillerød kom bagud 2-3. Men Daniel Simonsen vandt en tæt kamp over den ubesejrede Kim Nylander i 5 sæt, og Anton Andersson slog DM bronze vinderen Carsten Egeholt. Hvormed Hillerød bragte sig foran 4-3.

Peter Svenningsen mødte til sidst Emil Friis Hansen, og bragte sig foran 2-0 og første 3 sæt. Men så var det som om Emil løsnede op, og spillede op til sit bedste. Emil vandt efter en fantastisk slutspurt i 5. sæt og bragte København på 4-4. En forståeligt skuffet Peter Svenningsen, som dog inden havde vundet sin kamp over Carsten Egeholt.

Holdkampen skulle derfor afgøres i Golden Set. Den afgørende kamp skulle spilles imellem Daniel Simonsen og Sune Larsen. Sune Larsen havde vist fremragende form og vandt sine 2 første kampe imod netop Daniel og Patrick Skarsholm.

Men Daniel er trods sin unge alder iskold når det gælder. 11-3 vinder Daniel til stor jubel for de mange tilskuere, som igen kunne nyde top bordtennis i Hillerød. Hillerød vinder 5-4

Om søndagen var det Hillerød, som var favoritter på papiret. Det levede de til fulde op til og vandt 5-1. Med sejrene bragte Hillerød sig op på netop den 6 plads, der giver adgang til slutspil.

Næste kampe er også på hjemmebane imod OB og Amager. Henholdsvis den 13. november kl. 16.00 og 14. november kl.11.00


Kilde: hgibordtennis.dk

Seneste nyt

Næstved: To vigtige hjemmekampe i morgen lørdag i oprykningsspillet til 2. div. – Næstved Bordtennis

Næstved Bordtennis 2 spiller to hjemmekampe i oprykningsspillet til 2. division i morgen i Mærk Næstved Hallen. Lørdag kl. 10 spiller vi en vigtig...

Sjørring: Træning aflyst den 29.2 pga andet arrangement i hallenTræning aflyst d

Træning aflyst den 29.2 pga andet arrangement i hallenTræning aflyst den 29.2 pga andet arrangement i hallen Source

Brønderslev: KOM I MORGEN OG SE HJEMMEBANEDEBUT TIL VORES NYE POLSKE SPILLER: I mo

KOM I MORGEN OG SE HJEMMEBANEDEBUT TIL VORES NYE POLSKE SPILLER: I morgen lørdag den 24. februar kl. 12.00 og kl. 15.00 spiller BI-Bordtennis´...

MANGLER DU BORDTENNISUDSTYR?