Herrerne spillede fredag imod København/Brønshøj, som havde vundet deres 3 indledende kampe. En nøglekamp for at nå første målsætning om at komme i Top 6.

Det blev en yderst tæt holdkamp der varede 3 ½ time, og måtte afgøres i Golden Set.

Hillerød kom bagud 2-3. Men Daniel Simonsen vandt en tæt kamp over den ubesejrede Kim Nylander i 5 sæt, og Anton Andersson slog DM bronze vinderen Carsten Egeholt. Hvormed Hillerød bragte sig foran 4-3.

Peter Svenningsen mødte til sidst Emil Friis Hansen, og bragte sig foran 2-0 og første 3 sæt. Men så var det som om Emil løsnede op, og spillede op til sit bedste. Emil vandt efter en fantastisk slutspurt i 5. sæt og bragte København på 4-4. En forståeligt skuffet Peter Svenningsen, som dog inden havde vundet sin kamp over Carsten Egeholt.

Holdkampen skulle derfor afgøres i Golden Set. Den afgørende kamp skulle spilles imellem Daniel Simonsen og Sune Larsen. Sune Larsen havde vist fremragende form og vandt sine 2 første kampe imod netop Daniel og Patrick Skarsholm.

Men Daniel er trods sin unge alder iskold når det gælder. 11-3 vinder Daniel til stor jubel for de mange tilskuere, som igen kunne nyde top bordtennis i Hillerød. Hillerød vinder 5-4

Om søndagen var det Hillerød, som var favoritter på papiret. Det levede de til fulde op til og vandt 5-1. Med sejrene bragte Hillerød sig op på netop den 6 plads, der giver adgang til slutspil.

Næste kampe er også på hjemmebane imod OB og Amager. Henholdsvis den 13. november kl. 16.00 og 14. november kl.11.00


Kilde: hgibordtennis.dk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her