Stort tillykke til Camilla Frandsen, som her til aften modtog et rejselegat til repræsentantskabsmødet i HI – Herlev Idrætsforening. Camilla blev udvalgt til et rejselegat blandt alle de mange frivillige idrætsledere og atleter, der til daglig er aktive i HI’s ca. 25 foreninger ?

Camilla blev tildelt rejselegatet for sin kæmpe indsats gennem de sidste fem år, hvor hun med en helt igennem utrættelig, vedholdende og alsidig indsats har været en væsentlig årsag til den store fremgang, vi har haft på ungdomssiden.

Camilla har blandt andet påtaget sig ansvaret som stævne- og turneringskoordinator for alle ungdomsspillere. Hun sørger for, at spillerne bliver tilmeldt holdturneringer, at der bliver sat hold, og at der bliver sørget for transport til børnene. Ofte tager hun selv med ud til holdkampene.

Det er også Camilla, der sørger for invitationer og koordinering af deltagelse i stævner og camps overalt i landet. Også her tager hun selv med rundt og hjælper spillerne.

Camilla er også driver af Facebook-gruppen ’Herlev Bordtennis – Ungdom’, som ikke bare er omdrejningspunktet for praktiske informationer til ungdomsafdelingens medlemmer og deres forældre. Camilla sørger nemlig også for at lægge billeder og små beretninger op fra stævner, kampe mv., så alle føler sig inkluderet og set.

Udover de fire ugentlige træninger, hvor der er trænere på, står Camilla selv for åben træning om onsdagen, hvor ungdomsspillerne kan komme forbi og spille frit og få ekstra slag i battet. Nogle gange supplerer hun med en åben træning i weekenden.

Da vi holdt klubmesterskaber for ungdomsafdelingen, var det også Camilla, der var primus motor. Hun stod for alt det praktiske – fra turneringsplanlægning og indkøb af medaljer og pokaler til stævneafvikling og koordination af kagebagning.

Ovenstående er blot eksempler på de mange opgaver, som Camilla tager ansvar for. Hun leverer en helt uvurderlig indsats, både qua de virkelig mange timer hun lægger i det praktiske arbejde omkring ungdomsafdelingen, hvor hun har sin daglige gang, men også i den indsats hun yder for at skabe sammenhængskraft, tilhørsforhold til klubben og socialt samvær på tværs af medlemmer og forældre i ungdomsafdelingen.

KÆMPE TAK til Camilla for den store indsats – rejselegatet er fuldt fortjent ?Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her