Turneringsstart
Sidste weekend startede DT turneringen for seniorholdenes vedkommende. Kampene for vores to hold – 1. division, damer og 2. division, herrer – gav to modsatrettede resultater. Damerne tabte 1-9 til København og herrerne vandt 8-0 over BB/KBTK.
Dameholdet
Damernes hold er et fælleshold af Fredensborg og Helsingør bordtennisklubber med nogle B-licensspillere fra andre nordsjællandske klubber. Det er søstrene Anja Bech og Betina Bechersdahl, som primært skal spille på holdet, da de har A-licens i hhv. Fredensborg og Helsingør.
I første runde spillede Fredensborg/Helsingør i Hvidovre mod København BTK, som på papiret er et stærkt hold. Det viste sig desværre også i resultatet, som blev et nederlag på 1-9 til Fredensborg/Helsingør. Det var Henriette Schönemann som ved stillingen 0-9 vandt den enlige kamp.
I kampen spillede Anja Bech, Henriette Schönemann og Yan Rasmussen. Vores Helsingør spiller, Betina kunne desværre ikke spille grundet sygdom, men vi håber hun er klar til næste runde, som spilles sidst i oktober.
Herreholdet
Efter nogle års fravær, sikrede Helsingør sig oprykning til 2. division i sidste sæson. Lørdag spillede holdet sin første kamp ude mod Brønshøj/København. Kampen endte med en stor sejr på 8-0 over hjemmeholdet, som kun vandt et enkelt sæt i 5 af kampene.
Der er 4 spillere et hold. Der spilles to doubler og 12 singler. Holdkampen stoppes, når der er fundet en vinder. I holdkampen blev der derfor kun spillet 2 doubler og 6 singler, inden Helsingør havde sikret sig sejren uden at tabe en kamp.
Hjemmeholdet ydede ikke den helt store modstand og vil nok med det hold få svært ved at klare sig i 2. division. Derimod fik Helsingør tre gode points at starte på. Der er flere stærke hold i rækken, hvor det i første omgang handler om at komme i top-4, som skal spille oprykningsspil mod top-4 i fra vest kredsen.
Samuel Blad og Rasmus Guldberg vandt 2 kampe hver, mens Filip Karlsson og Rasmus Olsen vandt 1 hver. Det blev også sejr i de to doubler
Helsingør har en holdtrup på 6 spillere, hvoraf Frederik Ryborg og Jimmy Jansson var oversidder i sæsonens første kamp. Holdtruppen består af 3 svenske spillere og tre danske. De tre svenskere spiller til dagligt i BTK Rekord, Helsingborg.
Næste kampe spilles den 29. oktober i Hvidovre, hvor modstanderne er hjemmeholdet og Hillerød. De fleste kampe spilles i samlinger, hvor der spilles to holdkampe.
Se her hvordan det gik i DT kampene i weekenden: https://bordtennisdanmark.dk/holdturnering/dt-senior/
ØST-holdturneringen
Vi har tilmeldt et hold mindre end sidste sæson, hvor vi havde fire 4-mandshold med. I denne sæson har vi besluttet at udtage 5 spillere pr. hold, da vi i sidste sæson havde for mange udfordringer med at stille hold. Det blev så til hold i Østserien og Serie 1 og 2.
Turneringen er allerede dannet – link til rækkerne: Holdturnering Øst – BTDK (bordtennisdanmark.dk) – Her finder du stillinger, resultater, Toplister og det fulde kampprogram. Der er også turneringsreglement samt Meddelelser fra Turneringsgruppe-Øst.

Source

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her