Runde to i ØST-turneringen
Det blev til resultater i hver kategori – sejr, uafgjort og nederlag til vores tre hold.

Østserien, HBTK-Virum 5-9
Den lange tur med sejre fik desværre en ende, da Virum var på besøg. Niveauet er noget højere i Østserien end i serie 1, og da modstanderne viste sig på dagen at være en tand skarpere end vores spillere, så endte det med et 5-9 nederlag.
Kampen startede med en doublesejr til hver side. I første singlerunde havde hjemmeholdet momentum og kom bedste fra start med tre sejre og et nederlag. Men så gik de i stå og Virum vandt de to sidste singlerunder med 7-1.
Steen Jørgensen klarede sig bedst, vandt doublen sammen med Theis Andersson og derefter to singler. Theis var ude i tre 5-sæts kampe, hvoraf han vandt den ene. Per Kammer måtte nøjes med en enkelt sejr, mens Henrik Hansen endte med tre nederlag.
Næste holdkamp spilles mandag ude mod Roskilde.

Serie 1 DTU-HBTK 7-7
Tredieholdet spillede ude mod DTU’s 1. hold. Det var historien om, at man aldrig skal give op, selv om man er bagud med 2-6. DTU startede med to doublesejre og bragte sig herefter foran med 6-2. Kun Jakob Frederiksen og Kenneth Novak var i stand til at hive sejre hjem.
Men herefter gik hjemmeholdet i stå og tabte resten af singlerne med 1-5. Vores spillere fandt rytmen og kæmpede sig til det ene point. Det blev til to singlesejre til Jakob, Kenneth og Torben Stuhr, mens Heino Lund måtte nøjes med en enkelt.
Næste modstander er hjemme mod Hillerød på onsdag.

Serie 2 HBTK-Slangerup 11-3
Efter sidste uges 6-8 nederlag mod Kildeskoven spillede vores 4. hold sig til en sikker 11-3 sejr mod Slangerups oprykkere. Men det var en god kamp med to 5-sættere og seks 4-sættere, så Slangerup kæmpede fortrinligt.
HBTK vandt de to doubler, hvorefter Slangerup udlignede med to singlesejre. Men resten af kampen gav så 9 sejre og et enkelt nederlag til hjemmeholdet. Allan Hansen, Torben Stuhr og Asger Krebs vandt to singler hver, mens Bjarne Steenberg vandt sine tre singler og afgav kun et enkelt sæt.
Næste kamp spilles mandag ude mod Furesø.

Alle tre hold er nu på tavlen, så vi håber på flere points i næste uge.Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her