Runde 1 i ØST-turneringen

Det blev til 1 sejr og 2 nederlag til vores tre hold. Vi kom dermed tåleligt igennem turneringens første runde, selv om serie 1 holdet var langt fra at vinde over Brønshøjs stærke hold.
ØST-serien – KBH-HBTK 5-9
Vores 2. hold rykkede sidste sæson op efter en sæson, hvor det blev til 19 sejre i 20 kampe. Første modstander var København – og sejrsstimen fortsatte med en 9-5 sejr.
Per Kammer og Københavns Christian Engell vandt hver 3 singler, men mødte heller ikke hinanden. Steen Jørgensen og Theis Andersson vandt 2 singler hver, mens Henrik Hansen tog en enkelt pind. Superdoublen Steen/Theis vandt deres kamp.
Da Københavns 3. og 4. mand ikke vandt nogle singler, så var sejren ikke i fare. I singlerunderne vandt Helsingør to gange 3-1, mens sidste runde endte 2-2.
Næste kamp spilles på onsdag kl. 19:30 hjemme mod Virum.
Serie 1 HBTK-BRH 2-12
Det var en skrap modstander 3. holdet mødte på hjemmebane. Det startede godt med en doublesejr til stærkt spillende doublepar Peter Svendsen/Jakob Frederiksen med en 3-0 sejr. Men derefter var der langt til flere sejre udover den Heino Lund vandt mod Julio Jensen.
Man kan ikke ligefrem sige, at holdet blev kørt over af modstanderne. Peter tabte sine singler i to 5-sættere og en 4-sætter, Jakob var ude i en 5-sætter. Kenneth Novak tabte sine singler uden at vinde sæt. Så det er nogle ture i bordtennisrobotten.
Aftenens lyspunkt var Heino, som spillede sig frem som holdets 1. mand med sejren over Julio.
Men det er ikke et hold som Brønshøj vores hold skal have points imod, så humøret holdes gående til næste kamp, som er ude mod DTU.
Serie 2 Kildeskoven-HBTK 8-6
Fjerde holdet var en tur til Gentofte for at møde Kildeskoven. Det blev et tæt opgør, som næsten blev afgjort allerede i de to doubler, som hjemmeholdet tog sig af.
De tre singlerunder endte tre gange 2-2. Sejrene blev fordelt to sejre til Asger Krebs og Bjarne Steenberg og 1 sejr til Allan Hansen og Claus Holck. Dermed 8-6 til hjemmeholdet.
Tættest på var Asger i en 5-sætter, var den eneste single, der blev spillet over 5 sæt.
Holdets næste kamp spilles hjemme mod Slangerup.

Billedet: Opvarmning til serie 1 kampen.

Source

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her