Så er invitationen klar til MixMATCH 2022 – tryk på linket nedenfor.

Vi glæder os til igen afholde MixMATCH i Helsingør, efter 2 år med Corona og 1 år med ”venligst udlånt” til SISU/MBK .

Arrangementet skal i år stå på “egne ben” uden vores sædvanlige samarbejdspartner. Vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke LEVEL/PENTHOUSE for mange års godt samarbejde. Samtidig vil vi gerne gøre opmærksom på en række ændringer i dette års arrangement:

1) Udover MixMATCH for Seniorer om lørdagen, så inviterer vi i år også Ungdommen til MixMATCH om søndagen, hvor spillere til/med 18 år kan deltage.

2) Spille T-shirt er ikke inkluderet i holdgebyret. For at få gebyret ned på rimeligt niveau, så har vi besluttet at gøre MixMATCH T-shirten til et valgfrit tilkøb. Yderligere information om bestilling udsendes senere.

3) Helsingør Bordtennis står helt selv står for stævnet, og vi skal have det hele til at løbe rundt. Holdgebyret kommer derfor til at dække en del af vores udgifter til leje og transport af bordtennis materiel, samt indkøb af præmier.

4) Vi står også helt selv for festen for seniorer om lørdagen. Vi er i skrivende stund ved at få de sidste detaljer på plads med fest lokale, bar, mad og musik. Vi kan desværre tilbyde partybus og afterparty på diskotek som tidligere, men vi sørger for, at hyggen kommer i højsædet. Yderligere information om fest udsendes senere.

Vi vil i Helsingør Bordtennis gøre vores bedste til at gennemføre arrangementet helt i tråd med idégrundlaget – nemlig opstartsstævne med fokus på fællesskab på tværs af klubber, alder, køn og rating. Vi glæder os til at se jer.
https://drive.google.com/file/d/1nI_xBMAcrpuH6ztXf_Urc0zPprzQF-SI/view?usp=sharing

MixMATCH2022.pdf

Kilde

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her